-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Stikkelsbærfool
Stikkelsbær har i flere år været overset, men har heldigvis fået et come back. Brug det syrlige bær til denne klassiske engelske dessert, hvor sukker og makroner sørger for sødmen.
7
Ingredienser
- 600 g stikkelsbær
- 225 g sukker
- 1 spsk smør
- evt. lidt vand
- 1 vaniljestang
- ½ l piskefløde
- 6-8 stk makroner.
Sådan laver du stikkelsbærfool:
- Skyl bærrene, og nip blomsten væk. Kom stikkelsbærrene i gryden sammen med sukker, smør og evt. lidt vand. Kog bærrene forsigtigt op. Lad grøden hvile i 10 min.
- Flæk vaniljestangen, og kom stang og korn i stikkelsbærkompotten. Kog forsigtigt op igen. Afkøl kompotten, og fjern vaniljestangen.
- Pisk fløden til skum, og anret den kolde kompot i passende portionsglas. Knus makroner over, kom en glat flødeskum på toppen og servér.