-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Suppe med risnudler
4
Ingredienser
- Suppe:
- 2 l grøntsagsbouillon eller hønsefond
- 100 g revet ingefær
- 4 spsk soya
- 200 g risnudler.
- Grøntsager:
- 100 g japanske svampe
- 1 bdt. asparges snittet i stykker
- 100 g sukkerærter
- 1 fintsnittet forårsløg
- 100 g spirer, gerne forskellige slags, men ellers bønnespirer.
- Marineret kød:
- 300 g oksefilet
- 2 finthakket fed hvidløg
- 3 spsk østerssauce
- 1 spsk sukker
- 2 spsk soja
- 1 tsk sesamolie
- 1 tsk sambal olek (chilipaste).
Sådan gør du
- Marinér kødet og lad det stå nogle timer.
- Kog bouillon med ingefær og soya.
- Steg kødet på en pande i lidt olie i nogle minutter.
- Hæld fonden i fire store skåle, fordel risnudler i, læg grøntsager ovenpå og til sidst det stegte kød og spirer som pynt.