-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Svinekotelet med stegt pære, svampe og perlebyg
Virkelig nem og lækker aftensmad.
Total:25 minutter
Ingredienser
- 200 g perlebyg (eller en anden slags hele kerner, f.eks. hvede)
- 4 svinekoteletter
- salt og peber
- 20 g smør
- 100 g svampe, f.eks. champignons eller tragtkantareller, skåret i mindre stykker
- 4 små pærer, skåret i mindre stykker
- 20 g smør
- 4 stilke bladselleri, skåret i tynde skiver
- 3 spsk æbleeddike
- 1,5 dl fløde.
Sådan gør du:
- Kog perlebyg efter anvisningerne på posen.
- Krydr svinekoteletterne godt med salt og peber og steg dem på panden i smør, ca. 4-8 min. på hver side afhængig af størrelsen. Tag koteletterne af panden. Kom svampe og pærer på, og brun dem godt af. Skru ned for panden, og tilsæt smør samt bladselleri. Kom eddiken på panden efter et par min, og lad den dampe halvt væk. Rør til sidst fløde i, og smag til med salt og peber.
- Vend perlebyg med resten af garnituren og servér sammen med svinekoteletten. Pynt med lidt bladselleri på toppen.