Den store bagedyst 2020: Her er årets 10 deltagere
SPONSORERET indhold

Klar, parat, BAG: Her er deltagerne i ’Den store bagedyst’

Den 3. oktober er Den Store Bagedyst tilbage på DR, og her kan du møde de fem kvinder og fem mænd, der skal dyste med fondant, flødecremer og surdej for at blive dette års vinder af ’Den store bagedyst’.

Af: Hanne Bang Foto: Carsten Mol © CARSTEN MOL PHOTOGRAPHY for DR
02. okt. 2020 | Mad | ALT.dk

Alt er (næsten) som det plejer, når DR i efteråret for niende gang lukker 10 spændte og talentfulde amatørbagere ind i bageteltet. Og selvom året indtil videre har stået i coronaens tegn, kommer bagedysten ikke til at være så meget anderledes, end den plejer.

- Vi har forsøgt at gøre, som vi plejer - med enkelte småjusteringer - så det ikke er noget, vi som sådan dyrker i programmet. Så jeg tror ikke, man som seer kommer til at tænke for meget over det, når man ser programmet, siger Søren Olsen, der er redaktør på 'Den store bagedyst', og understreger samtidig, at myndighedernes retningslinjer for forebyggelse af smitte er blevet overholdt under hele produktionen.

dommerne.jpg

Noget der dog ikke er ændret i år, er den fantastiske trio bestående af vært Timm Vladimir, der vil guide os igennem de hemmelige udfordringer og dramatiske kage-kiks, og dommerne Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen, der kærligt og kontant vil bedømme deltagernes kagekreationer.

LÆS OGSÅ: Her er manden, der har styr på køkkenerne i Den store bagedyst

Her kan du se, hvem der skal være med i bagedysten på DR1 i år:

Max_carsten-mol.jpeg

Max, 32 år, Hørsholm

Max Hoffmann-Dose Preisler bor med sin kone og lille datter og er netop begyndt i sit nye job som forretningsudvikler. Max elsker at nørde i køkkenet og lader sig inspirere til nye teknikker på YouTube, og han er en haj til chokoladetemperering. Han er perfektionistisk anlagt og meget ambitiøs.

Lena_carsten-mol.jpeg

Lena, 37 år, Køge

Lena Thorsson er single og mor til Sara på 12 år. Hun arbejder som skolelærer på en heldagsskole for elever med særlige behov. Hun er sprudlende, sjov og kreativ i sin kagebagning, som hun er god til at give sit helt eget Lena-aftryk.

Emil_carsten-mol.jpeg

Emil, 21 år, Aarhus

Emil Ussing er vokset op i Løkken og er lige flyttet hjemmefra til Aarhus, hvor han nu er arkitektstuderende. Han har et kunstnerisk sind og er typen, der er god til at få skæve ideer.

Wissam_carsten-mol.jpeg

Wissam, 32 år, København

Wissam Bouqasri bor med sin mand og to børn. Hun er født i Danmark og har marokkanske rødder. Hun elsker typiske danske kager og har lært en masse fra de gode gamle 'Karolines køkken'-kogebøger.

Lars_carsten-mol.jpeg

Lars, 60 år, Nyborg

Lars Bjødstrup bor sammen med sin mand og arbejder som gymnasielærer, hvor han underviser i dansk og samfundsfag. Hans far var konditor, og da Lars var yngre, var han bestemt ikke interesseret i bagning. Det er først i de senere år, han er begyndt at elske det. Han mener selv, at han nok har undertrykt glæden ved at bage. Men nu er han ikke bleg for at lave kager med inspiration fra sin fars opskrifter.

Katrine_carsten-mol.jpeg

Katrine, 31 år, Roskilde

Katrine Ohlendorff er single og arbejder som gymnasielærer, hvor hun underviser i dansk og oldtidskundskab. Katrine er datter af to levnedsmiddelteknikere og har en masse bagning og madlavning med hjemmefra.

Mads_carsten-mol.jpeg

Mads, 24 år, Aarhus

Mads Eg Andersen bor med sin kæreste i Aarhus, hvor han læser molekylærbiologi på Aarhus Universitet. Han er en dedikeret madnørd og er meget interesseret i gastronomi og konditori, og han sørger for at holde sig ajour på både den danske og internationale scene.

Caroline_carsten-mol.jpeg

Caroline, 19 år, Hedehusene

Caroline Fischer Rigelsen bor i Hedehusene med sine forældre og storebror. Hun blev færdig med gymnasiet i sommeren 2019 og har nu sabbatår, hvor hun passer et deltidsjob i Imerco. Caroline er livlig og nysgerrig og kan lide at gå i dybden med opskrifter og nye teknikker.

Morten_carsten-mol.jpeg

Morten, 49 år, Kastrup

Morten Hansen arbejder som assistancekoordinator og bor med sin hustru og deres to børn. Han betegner sig selv som 100 procent familiemenneske. Morten er oftest glad og grinende, men han bliver også nemt rørt og har let til tårer. Han bager en del privat – og meget gerne sammen med sine børn.

Anne_carsten-mol.jpeg

Anne, 26 år, Aarhus  

Anne Kirstine Tirstrup er single og arbejder på Aarhus Universitetshospital i Skejby som sygeplejerske. Hun har en drøm om at blive eventkoordinator. Hun elsker nemlig at arrangere fester – meget gerne temafester, hvor hun går all in.

Anbefalet til dig