Nu kan du spise chokoladekiks hele dagen… OG få løn for det
Foto: Getty Images Jobbet som chokoladekiks-tester er ledigt ᕙ(`▿´)ᕗ

Nu kan du spise chokoladekiks hele dagen… OG få løn for det

Kan du huske dengang din mor sagde, at man ikke kan leve at spise chokoladekiks? Det viser sig, at hun rent faktisk løj. For hos firmaet Border Biscuits i Storbritannien har de lige nu et job ledigt, der kræver at du spiser chokoladekiks hele dagen. OG ja, du får løn for det.

Her kan du læse, hvad det kræver at få jobbet som ‘master biscuiteer’, og endnu vigtigere: HVORDAN du ansøger.

Den rette kandidat til jobbet skal ifølge jobopslaget (som du kan se her) både kunne teste og smage på firmaets eksisterende produkter, men også hjælpe til med at udvikle nye varianter og produkter, der kan sættes i produktion.

”Den rette kandidat skal kunne hjælpe vores passionerede team med at udtænke lækre ideer til nye kiks”, udtaler Paul Parkins, managing director, til the Sun, og fortsætter: Dette er en fantastisk mulighed for en person, der altid har drømt om at skabe de lækreste godbidder og ’treats’.

kiks-txt.jpg

Desværre kan du ikke bare vade ind fra gaden og få jobbet, du skal som minimum have, hvad der svarer til en engelsk HND (Higher National Diploma), eller en uddannelse inden for fødevarer og ernæring. Derudover skal du have erhvervserfaring med fra fødevarebranchen og meget gerne fra et bageri.

MEN har du det, så kan du se frem til et job, hvor du kan tjene 40.000 £ (svarende til ca. 330.00 kr.) om året, OG spise chokoladekiks 40 timer om ugen. Så jo mor, man kan faktisk godt leve af at spise chokoladekiks…

Lyder det som noget for dig, kan du søge jobbet her

Se, hvad vi ellers skriver om: Guide