-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
Thaisuppe med sugarsnaps
En frisk, krydret suppe, der kan kombineres med en rest af tilberedt kylling eller fisk, f.eks. tigerrejer. Man kan også vælge at lægge kogte æg i suppen.
Ingredienser
- 75 g kogte nudler
- 1 fed hvidløg
- 1/4 tsk revet ingefær
- 1 citrongræs
- 1 rød chili
- 1 tsk olie til stegning
- 2 dl hønsebouillon (2 dl vand + 2 tsk bouillonpulver)
- 1/2 tsk limesaft
- 2 tsk friskhakket basilikum (eventuelt thaibasilikum)
- salt og lidt soya
- 50 g forårsløg
- 100 g sugarsnaps eller mangetout ærter
- 1-2 æg
- Kog nudlerne.
- Hvidløg, ingefær, citrongræs og chili hakkes fint og svitses i olie.
- Hønsebouillon, limesaft og basilikum tilsættes. Suppen koger under låg i ca 10 minutter. Smages til med salt og soya.
- Tilsæt fintsnittede forårsløg og sugarsnaps og kog i 2 minutter.
- Kog æggene ’smilende’. Læg nudlerne i en dyb tallerken og kom suppen over. Læg æg i suppen og server straks.