-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Wraps med sprød fisk og avocado
Prøv dig frem med forskellig fisk. Du kan også bruge en kraftigere fisk og undlade paneringen – f.eks. laks eller skindstegt rødfisk.
4
Total:15 minutter
Ingredienser
- 2 hjertesalat
- 125 g minimajs
- 1 rød chili
- ½ bdt forårsløg
- 1 lime, saften heraf
- salt
- 2 modne avocadoer
- 1 dl rugmel eller fuldkorns hvedemel
- groft salt
- 400 g rødspættefilet
- 4 spsk neutral olie
- 6-8 fuldkornstortillas
Sådan laver du wraps
- 1. Snit salaten groft og halver minimajs på langs. Hak chili og forårsløg og vend ingredienserne sammen til en salat. Pres saften fra en halv lime over og krydr med lidt salt.
- 2. Mos avocadoerne sammen med saften fra resten af limen. Smag til med salt.
- 3. Bland melet med ca. 1 tsk groft salt. Del hver fiskefilet i to på langs og vend dem i melet. Varm olien i en non-stick pande og steg de små filetstykker 2-3 min pr side, til de er gyldne og sprøde.
- 4. Lun tortillaerne efter pakkens anvisning. Spis wrapsene med salat, avocadomos og friskstegt fisk.