Rebecca Svejborg-Laudrup
SPONSORERET indhold

"Jeg brugte alt for mange teenageår på at sammenligne"

Hendes morgenrutine inkluderer tryk på snoozeknappen, god kaffe og koldt vand i hovedet. Og det er måske godt, at dagen starter langsomt for Rebecca Svejborg-Laudrup, for hun har fuld fart på livet resten af tiden, hvor hun nyder alt det, de seneste par år har lært hende om kærligheden, familielivet og om at omfavne alle dele af sig selv.

Af: Sine Gerstenberg Foto: Privat og PR.
05. mar. 2022 | Mode | ALT for damerne

Min morgenrutine består af… at snooze den lidt for længe i sengen, mens Ellen oftest ligger ved siden af og ser et afsnit ”Alfons Åberg” på Ipad’en. Jeg er typen, der skal bruge et kvarter på at vågne. Bagefter tager jeg kontaktlinser i, børster tænder og vasker mit ansigt i koldt vand. Min mand kommer gerne ud med en kop kaffe til mig; han ved nemlig, at jeg ikke er et morgenmenneske. Han tømmer opvaskeren, laver morgenmad, giver Ellen tøj på og følger hende i vuggestue, alt imens jeg stadig er iført nattøj og har morgenhår.

At pleje min hud betyder… at jeg gør noget godt for mig selv. De seneste tre år har jeg virkelig fokuseret på min hud og brugt lang tid på at finde de rigtige mærker og produkter. Nu har jeg fundet en rutine, som virker, og jeg bruger primært PH Formula, Woods Copenhagen og Ole Henriksen. Søndag er min ”spa-dag”, hvor jeg tager ansigtsmaske på, laver fodbad, bruger tørbørsten og min yndlings-gua sha.

Hvis min hud slår ud… er mit trick at lade være med at pille! Og så har jeg en magisk lille creme-ven fra PH Formula, der hedder Spot On, som jeg dupper på om aftenen. Den er fantastisk!

LÆS OGSÅ: "Det påvirker mit humør, hvis min hud ikke arter sig"

Jeg lægger makeup, når… jeg har lyst. Den får altid lidt ekstra, når jeg skal til noget om aftenen, men jeg tager makeup på for min egen skyld, og det er en god hjælper, når jeg ser træt ud. Min rutine er simpel. Jeg bruger en CCcreme med farve og solfaktor fra PH Formula, solskinspudder fra Tromborg, blush fra Miild, og Nanovoks på brynene, som giver den der ”brow lamination”-effekt. Jeg kan godt lide makeup, men prioriterer mere at bruge tid på min hudpleje. Og så forkæler jeg også mig selv med at få bukket vipper hos Fabulash Cph og ordnet bryn hos Kenny Anker Brows.

Jeg plejer mit hår med… Lulab-produkterne. Jeg behøver ikke rigtig at gøre andet end at bruge min shampoo og balsam derfra, da de er 100% skræddersyede til mit hår og tilpasser sig mine behov og ønsker, så jeg aldrig har en dårlig hår-dag. Jeg går ikke på kompromis, når det kommer til at have pænt, sundt og velplejet hår.

Det bedste skønhedstip... jeg nogensinde har fået fik jeg af min mor, og det var, at solcreme er min bedste ven. Min mor har den smukkeste og mest naturlige hud, fordi hun altid har passet på den med solcreme året rundt. Så jeg følger hendes råd og krydser for, at jeg også har så fin en hud om 28 år.

LÆS OGSÅ: "Lidt selvbruner i ansigtet gør en stor forskel, når man er så lys som mig"

Hvis jeg kunne give mit teenage-jeg et skønhedsråd, ville det være… at passe bedre på min krop og mit sind. Jeg brugte alt for mange teenageår på at sammenligne og ønske, at jeg så anderledes ud. Det er spild af tid. Det har taget mig mange år at indse, at ”skønhedsfejl” rent faktisk er skønne. Så jeg embracer nu mit mellemrum mellem tænderne, fregnerne, strækmærkerne ... listen fortsætter. Både fordi det er en del af mig og for at være et godt eksempel for min datter.

Det sted i livet, jeg er nu, er… kaotisk og smukt. Slut-20'erne er sådan en alder, hvor jeg oplever, at min omgangskreds enten bliver gift eller får børn, er i fuld gang med at etablere karrieren, eller stresser over, at de endnu ikke er dér, hvor de troede, at de ville være med deres liv. Vi er alle sammen lidt forvirrede, og samtidig har vi aldrig været mere fattede omkring, hvad vi vil og ikke vil. Jeg er selv et sted, hvor jeg for første gang kan sige, at jeg er glad. Glad for hvem jeg er, og hvor jeg er. Men jeg glæder mig også til at fylde 30 og komme ud af 20'erne. Jeg startede mine 20'er med usikkerhed, hjertesorger, forelskelser, identitetskrise og dårligt selvværd. Der føles som et andet liv. Nu er jeg 28 år, lykkelig gift, er mor, har drømmejobbet, der er styr på økonomien, og jeg ved, hvem jeg er. Det er ret smukt, og det håber jeg, at jeg kan tage med videre.

LÆS OGSÅ: "Det bedste skønhedstip, jeg nogensinde har fået, fik jeg af min far"

Nutidens skønhedsideal er… i udvikling – og halleluja for det! Vi ser flere og flere unge turde at stå ved den, de er. Der er unge piger, der fravælger at gå med makeup, og der er drenge, der tilvælger det. Og det er dejligt befriende, at vi snakker åbent om, at vi er forskellige og ser forskellige ud, men ingen er perfekte. Jeg synes, at ALLE skal have lov til at vælge, hvad de vil eller ikke vil med deres krop, så længe det er for egen skyld og ikke for at passe ind.

Rebecca Svejborg-Laudrups favoritter:

Eyelash-Growth-Serum.jpg

Serum til vipperne 

Denne her serum er særligt god til os, der får lavet vippebuk eller har extensions, da den er uden olie. Mine vipper er blevet utroligt stærke og lange af den, og jeg bruger den hver morgen i stedet for en mascara. Conditioner Serum, Sanzi Beauty, 260 kr.

Woods.jpg

Babyblød hud

Det er den bedste scrub, jeg nogensinde har prøvet. Den gør min hud babyblød. Energizing scrub, Woods Copenhagen, 300 kr.

Exfo cleanse.jpg

Den gode rutine

Det her produkt bruger jeg både morgen og aften, da det både renser, fugter og eksfolierer huden. Helt klart dét produkt, jeg ville tage med på en øde ø. E.X.F.O Cleanse, PH Formula, 370 kr.

TROMBORG.jpg

Varm glød til en kold tid 

Jeg elsker denne bronzer, fordi den giver den fineste glød, som jeg især har brug for i vintermånederne. Baked Minerals, Tromborg, 440 kr.

Woods_ Sculpting.jpg

Ansigtsbehandling derhjemme

Jeg bruger den en til tre gange om ugen, for ikke nok med at den glatter huden ud, så virker den også som en god ansigtsbehandling, der kan hjælpe på kæbespændinger og tunge øjne. Sculpting Face Gua Sha, Woods Copenhagen, 335 kr.

Batiste_Original.jpg

Hverdagsfavorit

Tørshampoo, Batiste, 35 kr.

Anbefalet til dig