Efterårets tilbehør

Foto: Simon Heger Knudsen Efterårets tendenser sætter fokus på lækre detaljer som minitasker, plissé, brede skuldre, bælter og strik.

6 efterårsvenlige sager vi elsker – og hvordan du skal bruge dem

Hvordan styler du minitasken, den plisserede nederdel, den oversized blazer, den islandske sweater og den ternede kjole? Vi guider dig.

Efterår betyder nye tendenser i garderoben. Men hvordan styler du minitasken, den plisserede nederdel, den oversized blazer, bukserne med bælte, den islandske sweater og den ternede kjole? Vi guider dig.

Plisseret, please

Efterårets tilbehør

Foto af Simon Heger Knudsen.

Få lidt liv i skørterne, og vælg en plisseret nederdel, som bevæger sig smukt i takt med din gang. Nederdelen kan både sættes sammen med en strik og tykke strømper eller bruges med en statement-T-shirt.

Skjorte, INWEAR, 800 kr. Nederdel, JUST FEMALE, 1.099 kr. Skulptur, GUILLERMO SANTOMÀ, hos Etage Projects.

Bredskuldret

Efterårets tilbehør

Foto af Simon Heger Knudsen.

Kombiner den oversized blazer med et par boyfriend jeans og et par sneakers, for at dyrke den maskuline stil. Et silketørklæde, gyldne smykker og en taske i en kontrastfarve bløder looket op.

Blazer, NUÉ NOTES, 2.400 kr. Top, WOOD WOOD, 350 kr. Jeans, CLOSED, 1.050 kr. Klipklappere, HAVAIANAS, 175 kr. Halskæde, SOPHIE BILLE BRAHE, 14.000 kr.

Cubes, SABINE MARCELIS. Bord, SABINE MARCELIS. Glas på den lyserøde cube, FOS. Alt hos Etage Projects.

LÆS OGSÅ: 7 kvinder, de danske designere bliver inspireret af

Minutiøst

Efterårets tilbehør

Foto af Simon Heger Knudsen.

Minitasken er sæsonens sødeste accessory og giver kant og charme til et outfit. Lad den pynte på dit skrivebord eller til middagsselskabet, og brug den til din hverdagstaske med dine nøgler og læbepomade i.

Frakke, SAKS POTTS, 11.495 kr. Taske, BOYY, 5.290 kr. Ring, SOPHIE BILLE BRAHE, 19.800 kr. Vase, FOS, hos Etage Projects.

LÆS OGSÅ: Second Female: En hyldest til de ikoniske 70ere

Buckle up

Efterårets tilbehør

Foto af Simon Heger Knudsen.

Taljen er i fokus og bliver smukt fremhævet i højtaljede bukser med et integreret bælte, som er nemme at style og særligt fine med en trenchcoat, en skjorte og et par støvletter.

Skjorte, BRITT SISSECK, 1.755 kr. Bukser, GESTUZ, 999 kr. Skulptur, GUILLERMO SANTOMÀ, hos Etage Projects.

Sweater weather

Efterårets tilbehør

Foto af Simon Heger Knudsen.

Den islandske sweater hører ikke kun til på Island. Bryd det vamsede look med en silkenederdel i en fin farve, og tilsæt et par støvler med en lille hæl.

Sweater, JUST FEMALE, 799 kr. Nederdel, ART FUSION, 1.199 kr. Støvler, GANNI, 3.799 kr. Cube, SABINE MARCELIS, hos Etage Projects.

LÆS OGSÅ: Her er hvad 7 danske designere selv vil gå med i denne sæson

Skakspil

Efterårets tilbehør

Foto af Simon Heger Knudsen.

Det lille hus på prærien har sat sit præg på sæsonens kjole med det ternede mønster og Laura Ingalls-snit. Brug den med en stribet skjorte eller en rullekrave under, og tilsæt et par pumps.

Kjole, GANNI, 1.599 kr. Skjorte, BRITT SISSECK, 1.550 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Efterår, Shopping og Trends