Sørg for underholdning til børnene ved bryllup og fester
Foto: Getty Images Det er ikke kun voksne, der elsker en god bryllupsfest, det gør de fleste børn også.

Bryllup med børn

5 gode ideer til underholdning af børnene til fester og bryllup

Det kan være en udfordring for børn at sidde stille ved bordet under store fester og bryllupper. Vi har fundet 5 sjove ideer der giver børnene noget at lave under taler og mad.

Tillykke! I skal giftes og holde jeres drømme bryllupsfest. Spørgsmål som hvilken brudekjole der passer bedst til dig, og hvilket sted I skal holde bryllupsfesten, melder sig. Med andre ord den perfekte bryllupsfest kræver god planlægning og mange overvejelser, og et af de spørgsmål mange kommende brudepar ofte er i tvivl om, er hvorvidt, der skal børn med til brylluppet.

Hånden på hjertet, bryllupper og store fester kan være lange og en lille smule kedelige set med børneøjne. Men vælger man at invitere børn med, behøver det ikke at være kedeligt. Her får du 5 ideer, der gør den store fest lige så sjov for børn som for voksne.

1. Kreativt børnebord

Dæk et særligt børnebord til brylluppet eller festen. Malebøger, aktivitetsbøger, modellervoks, perler, sæbebobler og perleplader.

Foto: The Vault

2. Ingen adgang for forældre

Lav en ”forældrefri-zone” lidt væk fra bordene, hvor I medbringer legetøj hjemmefra som klæde-ud tøj, legoklodser, dukker, brætspil og bolde. Så er der masser af sjove muligheder at vælge imellem. Har I nogle legetelte eller tipier, er de sjove for de mindste, ellers kan I hænge hvide lagner eller lignende op, som rumdeler.

Lav en ”forældrefri-zone” hvor I medbringer legetøj hjemmefra som klæde-ud tøj, legoklodser, dukker, brætspil og bolde, så der er masser af sjove muligheder at vælge i mellem. Har I nogle legetelte eller tipier og farverige tæppe, er de sjove for de mindste, ellers kan I hænge hvide lagner eller lignende op, som rumdeler.

3. Kun for børn

Arrangér en slikbod eller et særligt dessertbord kun til børnene, så kan de få lov at blande en pose med lækkerier.

Foto: Getty

4. Forevig dagen

Lav en fotoboks og sørg for sjove hatte, briller, parykker og næser. Køb et fotostativ til iPad eller telefon og lad et af de store børn være kameramand. Læs mere om hvordan du laver en fotoboks her. Du kan også leje en fotoboks hos Photoboothcph.dk for ca. 6000 kr.

Foto: Sjove minder (og god underholdning)

5. Lad børnene få deres egen dans

Et stensikkert hit er at invitere alle børnene på dansegulvet og bede DJ’en om at spille ”Let it go” eller et Markus og Martinus nummer. Børnene vil elske at få lov til at fyre energi af til deres yndlingsmusik.

Foto: Getty
Se, hvad vi ellers skriver om: Bryllup