Brevkasse
SPONSORERET indhold

Min kæreste har travlt med andre kvinder på nettet

Min kæreste virker mindre interesseret, er begyndt at gå mere i byen og liker tit andre pigers billeder, hvad gør jeg? Det svarer Vibeke Dorph på i Hjemmets brevkasse.

Af: Vibeke Dorph Foto: Getty Images
14. feb. 2019 | Livsstil | Hjemmet

Spørgsmål om fraværende kæreste

Jeg er en 30-årig kvinde, som har et spørgsmål angående mit forhold til min kæreste på 25 år. Vi har været sammen i otte måneder, og jeg er meget glad for ham. Jeg kan dog mærke, at jeg i løbet af de sidste par måneder har været ked af det og ikke følt, jeg var god nok til ham.

Min kæreste virker nemlig ikke lige så glad for mig, som han har været. Han er mindre interesseret, er begyndt at gå mere i byen og er blevet fraværende, når vi er sammen. På det seneste er han også blevet mere hemmelighedsfuld omkring sin telefon. I sidste uge eskalerede det for mig, da jeg følte, han skjulte noget.

LÆS OGSÅ: Jeg har været utro og den dårlige samvittighed forfølger mig

Han skrev konstant på telefonen, virkede irriteret på mig og var svær at føre en samtale med. Jeg konfronterede ham, han påstod, at alt var godt, men en aften, hvor han sov, kiggede jeg i hans telefon. Der var ikke noget hemmeligt at finde, dog havde han skrevet med sin bedste ven om en pige, jeg ved, han har været vild med. I beskeden havde hans ven sendt et foto af pigen, som åbenbart er aktiv på Tinder, hvortil min kæreste havde skrevet ”Super-like” og så noget med en taske, hun har lånt af ham, og som han jo skal have igen… Efterfølgende har jeg kunne se på de sociale medier, at han liker løs på hendes billeder. I det hele taget har han meget travlt med at kigge efter andre piger på de sociale medier, også når han er sammen med mig.

Jeg ved selvfølgelig godt, det er alt andet end i orden at kigge i min kærestes telefon, og det er jeg bestemt heller ikke stolt af. Jeg ville ønske, at jeg kunne slippe det og fokusere på os, men det kan jeg bare ikke. Hvad skal jeg gøre?

Vibeke Dorph råder til at kaste kortene på bordet

Nej, det er ikke i orden at snage i andres ting. Når det er sagt, så er der som regel en god grund til, at vi forfalder til det. Og det må jeg faktisk give dig ret i, at der er her. For hvor du lyder som en kvinde, der er reelt forelsket og nu – her hvor den første vilde forelskelse har lagt sig – er klar til at indgå i et seriøst forhold, så lyder det til at forholde sig radikalt anderledes for din kæreste.

Ligegyldigt hvor mange undskyldninger, vi to kan diske op med, så er barnligt det mildeste ord, jeg kan finde for det, han har gang i nu. Man skriver ikke til sine venner om andre kvinder, man spilder ikke sin tid på at sidde og like andre kvinder på Facebook, mens man er sammen med sin kæreste, og man gemmer ikke sin telefon væk. Din beskrivelse af din kæreste vidner i det hele taget om en umoden og bestemt ikke parforholdsparat ung mand, som det kun kan gå for langsomt med at få ud af dit liv. Han holder dig varm, alt imens han tjekker andre kvinder ud, og det vil han fortsætte med, alt imens dit selvværd og din selvtillid stille og roligt bliver slidt ned til sokkeholderne.

LÆS OGSÅ: Jeg er forelsket i en mand, der er 22 år yngre end mig

Af den grund er mit råd til dig, at du kaster kortene på bordet og af den vej får sluttet forholdet. Du har fortjent en mand, der kan honorere dine følelser i stedet for én, der manipulerer med dem. Så tag det store opgør, slik dine sår og begynd bagefter at se dig om efter en mand, der er dig værdig. Og ja, jeg ved godt, det er en hård besked at få, men dit selvværd vil vokse gevaldigt, når du får vist dig selv, at du er i stand til at stå op for dig selv og handle derefter.

Anbefalet til dig