Cecilie Schmeichel

Foto: Henrik R. Pedersen / Her&Nu Cecilie Schmeichel bakker op om bevægelen #noknu på Instagram.

Cecilie Schmeichel siger fra: ”Det er usmageligt"

Influenceren siger fra over for hadbeskeder og bodyshaming på sin Instagram.

”Du promoverer at være fed.”

”Det er for meget, at du viser din usunde krop.”

”Du skal leve et sundere liv.”

Ovenstående tre sætninger er eksempler på beskeder, der i løbet af de sidste dage er blevet rettet mod Cecilie Schmeichel på Instagram.

Det skriver hun i et opråb på sin profil, hvor hun siger fra over for hadbeskederne og bodyshamingen.

”Jeg begriber ikke, at folk har et behov for at kommentere på andre. Det er usmageligt, uhensigtsmæssigt, og de personer er kujoner!”, skriver influenceren blandt andet.

Bakker op om #noknu

Da Cecilie Schmeichel løb fem kilometer til ALT for damernes kvindeløb tidligere på ugen, modtog hun også en besked på de sociale medier om, at hun var ”for fed til bluse”.

Derfor bakker influenceren nu op om Cecilie Hothers nye bevægelse #noknu, der netop handler om at sige fra over for digital chikane:

”Cecilie Hother har skrevet et manifest #noknu, som jeg skriver under på! For det er nok nu! Det er for meget! Jeg opfordrer jer andre til at skrive under, så adfærden og det at være på de sociale medier bliver et mere behageligt sted at være,” skriver Schmeichel og tilføjer, at hun ikke vil bruge negativ energi på de hadefulde kommentarer:

”Hvis jeg bruger energi på at lukke det ind, vinder de. Men den kamp taber de her. Måske jeg skulle sige tak! Tak fordi jeg åbenbart er vigtig nok (til, red.), at I havde brug for at bruge jeres dyrebare tid på mig.”

Cecilie Schmeichel er én blandt flere kendte personer, der i den seneste tid har sagt fra over for den hadefulde tone online. Læs mere her.

610x200_woordy_knap2.jpeg