Christine Svingkær Egholm og Mads Svingkær Egholm
SPONSORERET indhold

Christine og Mads fik deres eventyrlige Toscana-bryllup

Tag med til Christine og Mads' magiske bryllup under den italienske stjernehimmel.

Af: Mille Collin Flaherty Foto: Andreas Vejlstrup og Milos Dokmanovic/Funkybird Photography
09. okt. 2017 | Livsstil | ALT for damerne

Christine og Mads vidste fra begyndelsen, at de gerne ville holde et brag af en fest. Det behøvede ikke at være i det stiveste gallapuds, for muligheden for at have tid sammen med de nærmeste var det vigtigste. Derfor var en location med overnatning tidligt i spil, så gæsterne ikke skulle bekymre sig om hjemtransporten.

– Ret hurtigt gik det op for os, at vi egentlig bare gerne ville invitere vores nærmeste med til et eventyrbryllup i Toscana. Det var lige i vores ånd – masser af god mad, vin, afslappet stemning og godt vejr, siger Christine.

Af hensyn til bedsteforældre, der ville have svært ved at rejse, besluttede parret, at vielsen dog skulle foregå i Danmark. Og sådan endte de med et fire-dages bryllup i to lande. Vielsen foregik i Kastelskirken på Østerbro – som er den kirke, parret hører til, og som desuden har de smukkeste omgivelser.

– Det var en smuk sensommerdag, og hele Kastellet var indhyllet i de flotteste efterårsfarver, fremhævet af solen, der stod højt på himlen. Vores præst havde gjort et fantastisk stykke arbejde med at lære os at kende, og vi både grinede og græd under vielsen, siger Christine.

Efter vielsen inviterede parret til reception på Langelinie Pavillonen, der ligger i gå-afstand fra Kastelskirken, og om aftenen overnattede de på Hotel D'Angleterre – inden turen dagen efter gik til Toscana i Italien, hvor anden del af det storslåede bryllup fandt sted for den nærmeste familie og venner.

– Helt særligt for vores bryllup var, at det ikke kun var en dag, men mange. Det var den største gave at være samlet med vores nærmeste over så lang tid.

LÆS OGSÅ: Sådan friede radiovært og blogger Cathrine Nissens kæreste

Kjolen

Til ceremonien i Danmark bar Christine en klassisk A-line-model fra Pronovias i tyk silke med fire meter slæb. Klassisk og elegant. Kjolen i Italien var en blondebesat havfruemodel med et mindre slæb og dyb rygudskæring, som hun havde fået syet.

Location

Festen blev holdt på Castello Di Santa Maria Novella i hjertet af Toscana, og Christine og Mads vidste fra det øjeblik, de så stedet, at det var lige her, de ville holde deres bryllup. Den smukke indergård var den perfekte ramme for en udendørs 'al fresco'-middag, præcis som de drømte om. Derudover havde slottet værelser nok til alle gæsterne, pool og køkken. Og så ligger slottet kun god times kørsel fra lufthavnen i Bologna.

LÆS OGSÅ: Sofia Mannings romantiske bryllup

Menuen

Slottet stod for al maden i løbet af hele opholdet. Den første aften blev der holdt en afslappet "rehearsal dinner" med pizzaer fra pizzaovn. Til selve bryllupsmiddagen blev der serveret en menu af klassisk toscansk mad – alt sammen lavet af helt lokale råvarer – med feullie af friske små tomater, aubergine og bøffelmozzarella, risotto med svampe og pecorino, svinemørbrad med svampetrifolata og ristede kartofler og citrontærte med marengs.

Musikken

En lokal dj sørgede for musik fra start til slut. Til drinksene og middagen spillede han langsom italiensk jazz, og til festen fik den fuld skrue.

LÆS OGSÅ: Casper og Jenny blev gift på en bakketop i Central Park

Christine om håret og makeuppen

– I Danmark stod Sine Ginsborg for min makeup. Hun holdt det klassisk og smukt med mørke øjne, fejlfri hud og nude læber. Mit hår stod Hannah fra The Powder Room for. Jeg ønskede et klassisk look med en stor lav chignon, og det blev så smukt. I Italien stod jeg selv for både hår og makeup – jeg forsøgte at kopiere Sines look fra ceremonien i Danmark. Håret krøllede jeg, samlede det med et spænde i nakken og toppede med en smuk blomsterkrans.

Christine om højdepunkterne

– De afslappede dage i Italien, som blev brugt med poolparties og masser af prosecco under solen med vores venner. Derudover var middagen under stjernerne helt magisk, og vi var generelt rørte over al den kærlighed, vi oplevede dagene igennem.

Christine om dagen derpå

– Vi spiste morgenmad med alle vores (trætte) gæster i solen inden alle rejste hjem eller videre rundt i Toscana. Den perfekte afslutning på fire dages fest.

Christine og Mads' bedste råd

– Drømmer du om et udenlandsk bryllup, så gør det. Det kan virke uoverskueligt, men det er bare at tage én ting ad gangen og være struktureret i sin planlægning. Man skal også læne sig tilbage og acceptere, at der helt sikkert vil være detaljer, der ikke går, som man havde tænkt sig. Skidt med det – det er slet ikke dét, det handler om.

Anbefalet til dig