Pigen med det helt særlige navn - Kwamie Liv - er et stjernehåb, vi holder skarpt øje med.
Foto: Saint Heron Pigen med det helt særlige navn - Kwamie Liv - er et stjernehåb, vi holder skarpt øje med.

Dagens girl crush: Kwamie Liv

Vi hader hende – bare en lille smule.

Vi har tidligere fortalt dig om, hvilke 15 sangerinder, du skal kopiere stilen fra i 2015. Og på dén liste lå hende her i toppen. Smuk med smuk på og med en virkelig sprød stemme. What's not to like?

Den dansk/zambianske sangerinde Kwamie Liv, der er aktuel med nummeret 'Pleasure This Pain' feat rapperen Angel Haze, er en vi vil holde øje med.

LÆS OGSÅ: Modeverdenens hotteste par: "Det var ikke kærlighed ved første blik, men det var begær ved første blik"

Med sin knitrende elektroniske soul er hun som sød musik i vores ører – og for vores øjne, der lyster efter at hoppe i store herrefrakker, og små cropped toppe ligesom hende.

Kwamie Liv stormer frem med sin musik, du bl.a. kunne opleve på årets Roskilde Festival – hvor hun fik anmelderne til at klappe i deres hænder. Og så har hun desuden i fint selskab med David Lynch-komponisten Angelo Badalamenti skabt musikken til den danske film 'Guldkysten', der havde biografpremiere i juli i år.

Kwamie Livs kommende album har endnu ikke fået titel eller udgivelsesdato, men vi venter i spænding og nyder hendes good looks så længe. Og har vi nævnt, at hun tager virkelig fine billeder? Du kan følge hendes stil her.LÆS OGSÅ: Lotus kæmpede med anoreksi i 12 år: "Jeg levede af Cola Light og salte fisk"

LÆS OGSÅ: "Jeg er fuldstændig uinteresseret i bryster. Jeg er besat af røv"

LÆS OGSÅ: "Jeg tænkte: Ej hvor vildt, at jeg kysser med en pige, men jeg vidste med det samme, at det var det helt rigtige"

Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur