Lena Dunham i undertøjsreklame
Billederne er skudt i Dunham og Kirkes hjemby New York. FOTO: Lonely Girls Project

Lena Dunham i undertøjsreklame

Girls-stjerner smider tøjet i uretoucheret undertøjskampagne

Lena Dunham og Jemima Kirke viser deres skønne, naturlige kvindekroppe frem for at gøre op med urealistiske kropsidealer.

De færreste kvinder kan identificere sig med de modeller, der typisk pryder kampagner for undertøj. Ikke kun fordi de er gudesmukke, men fordi de slanke kroppe typisk får en ordentlig tur i et billedbehandlingsprogram, inden vi ser dem. 

Derfor er det en fornøjelse at se den nyeste kampagne fra undertøjsmærket Lonely, der sætter en ære i at lave undetøj til kvinder i alle former og størrelser. 

Tidligere har modeller som Iskra Lawrence og Barbie Ferreira lagt krop til Lonelys uretoucherede kampagner, men denne gang er det altså lykkedes at få fat i to af de mest kendte ansigter blandt unge kvinder i dag. 

 

LÆS OGSÅ: Der er kun ét kropsideal, der dominerer i modebranchen

Dunham allerede fan
Lena Dunham har tidligere selv delt et billede af sig selv på Twitter iført Lonely-undertøj og høstede 100.000 likes med kommentaren:

- Elsker mit @lonelylingerie og jeg tror, jeg vil tage det på til middag med et par støvler og et smil, fordi vi er så heldige at være frie.

 

 

No padding, no push ups, no thongs.
Nu har hun sammen med Girls-kollegaen så takket ja til at være en del af  Lonely Girls Project, som oprindeligt startede som en Tumblr-blog og i dag primært lever på Instagram. Dunham og Kirke optræder på billederne i deres eget hjem i relativt naturlige situationer, hvor der hverken er skruet op for make up, styling eller filter. 

Lonely Girls Project er en protest mod urealistiske kvindelige kropsidealer og en hyldest til kvinders naturlige og smukke kroppe. På Instagram ligger billeder af alle slags kvinder klædt i undetøj, der hverken forstørrer eller klemmer på noget.

Lonely, der blev startet af de Helene Morris og hendes partner Steve Ferguson i 2009, har det simple motto: no padding, no push ups, no thongs.

FOTO: Lonely Girls Project

Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur