Gossip Girl Dan gift
Foto: Getty Images, Instagram Penn Badgley spiller Dan i serien Gossip Girl, der sendte sidste afsnit i december 2012 og som siden begyndelsen i 2007 har haft en trofast fanskare.

Gossip Girl Dan gift

Så er der gode nyheder til alle Gossip Girl-fans

XOXO Gossip Girl.

Hello Upper East Siders, så er der nyt på Gossip Girl-fronten! Vores alle sammens yndlings-Lonely Boy aka Dan Humphrey aka Penn Badgley er blevet smedet sammen med sin kæreste gennem tre år Domino Kirke.

Parret blev viet mandag eftermiddag på et rådhus i Brooklyn omgivet af de nærmeste venner og familie, skriver E!News.

Badgley var i dagens anledning klædt i et navy suit og Kirke i en knælang, hvid blondesag.

A post shared by Domino Kirke (@dominokirke) on

A post shared by Domino Kirke (@dominokirke) on

A post shared by Domino Kirke (@dominokirke) on

Fra hitserie til musik

Penn Badgley, der er bedst kendt for rollen som Dan/"Lonely Boy" i "Gossip Girl", har siden haft flere roller i forskellige indiefilm og ikke mindst turneret som forsanger i bandet MOTHXR, der laver en mere rocket version af den slags søvnige, drømmende pop, som The XX er blevet kendt for.


Foto: All Over Press. Penn Badgley på scenen med MOTHXR i Paris i september 2016.

Kirke arbejder til daglig som både doula (fødselshjælper, red.) og musiker, og har en søn på otte år. Så med titlen som husbond følger formentlig også en titel som stedfar.

Populær søster

Får Kirkes efternavn en klokke til at ringe, så skyldes det formentlig, at du også har siddet klistret til din bærbare, hver gang HBO har frigivet et nyt afsnit af "Girls". Dominos søster Jemima Kirke spiller nemlig den frisindede Jessa i Lena Dunhams hitserie, der lige nu sender sjette og sidste sæson.Se, hvad vi ellers skriver om: Bryllup, Serier og Hollywood