'Even' om SKAM-instruktør: Derfor gjorde hun mig ked af det

Foto: Nrk

'Even' om SKAM-instruktør: Derfor gjorde hun mig ked af det

'Even' om SKAM-instruktør: Derfor gjorde hun mig ked af det

Det var faktisk slet ikke i ond mening.

En japansk fan er rejst hele vejen til Norge for at se SKAM-byen. Han fangede også Henrik Holm til en snak om instruktøren Julie Andem. Til vores held har den japanske super-fan dokumenteret sin samtale på Twitter.

De fleste, der har set den populære norske tv-serie SKAM, er enige om, at skuespillerne i serien ‘performer’ helt fantastisk. Henrik Holm, der spiller Even i serien, fortæller til den japanske fan, at han mener, der skal gå en stor ros ud til instruktøren Julie Andem.

LÆS OGSÅ: Henrik Holm: Sådan fik jeg rollen som Even i SKAM

- Hun er god til mennesker. Det er ikke alle instruktører, der er gode til mennesker… Men Julie prøver virkelig at lære os at kende, og så ved hun hvilke teknikker, hun skal bruge for at bringe os det sted hen, hvor hun vil have os hen, siger Henrik Holm og uddyber:

- I stedet for at sige, at jeg skal være ked af det, så gør hun mig ked af det. På den måde kan jeg gøre det mere ægte.

I klippet, som den japanske fan har lagt op, roser Henrik Holm generelt Julie Andem til skyerne.

- Stor ros til Julie. Virkelig… Det er hende, der er hjernen bag det hele. Alle skuespillerne gør (deres job red.) på grund af hende.

Henrik Holm kommer også ind på, at hans venner skiftede gennem sæson tre. Instruktøren syntes nemlig ikke, at vennerne passede ind i starten, så i stedet bad hun Henrik Holm om at finde nogle mere cool venner. Henrik Holm tog derfor sine egne venner med til optagelse, fortæller han i et andet klip.

LÆS OGSÅ: Er Stine Danmarks vildeste SKAM-fan?

LÆS OGSÅ: 12 fantastiske TV-serier, du bare må se!

Se, hvad vi ellers skriver om: SKAM og Serier

610x200_woordy_knap2.jpeg