Ibi Makienok
SPONSORERET indhold

Ibi Makienok skal være vært på kontroversielt tv-program: Kom med alle jeres deller og rynker

Ibi Makienok omfavner alle kropstyper, når hun i det nye år skal være vært på TV 2 Zulus nye realityprogram ’Date mig Nøgen’.

Af: Amalie Louise Larsen Foto: Bo Nymann
10. okt. 2018 | Livsstil | ALT.dk

Hvis der findes en standard for perfekt, er det ikke Ibi Makienok.

Det slår den populære tv-vært fast i et nyt Instagram-opslag, hvor hun annoncerer, at hun skal være vært på den danske udgave af det kontroversielle datingprogram ’Date mig Nøgen’, der får premiere på TV 2 Zulu i det nye år.

– I en verden hvor vi alle sammen skal være åh-så-perfekte (hvad det så end betyder) kan jeg med glæde annoncere at det er jeg ikke. Der er deller, skæve bryster, rynker, blindtarms-ar, brok-ar, strækmærker, grå hår og engang imellem store poser under øjnene. Og man kunne blive ved, skriver Ibi Makienok under et billede af sin sammenrullede mave og bare underbryst.

Opslaget, der i skrivende stund har høstet over 1.400 likes, er dog ikke blot til for, at tv-værten kan slå et slag for sine egne uperfektheder. Snarere er det et forsøg på at statuere et eksempel i jagten på mere mangfoldighed – både i datingprogrammet og i al almindelighed.

– [Date mig Nøgen, red.] er et program, der i mine øjne trækker den helt anden vej end perfektionisme i den klassiske forstand. Her hos mig må man være lige præcis så skøn som man nu er. Og med det mener jeg deller, tatoveringer, piercinger, brun hud, hvid hud, sort hud, orange hår, langt hår, krøllet hår, om man er til det ene køn, det andet køn, til begge dele, skriver hun i opslaget, der også opfordrer interesserede til at melde sig som deltager.

Datingprogrammet, der er en fordansket version af det engelske program ’Naked Attraction’, går i al sin enkelthed ud på, at en single skal vælge en date blandt en række nøgne mennesker. Lidt efter lidt vil de nøgne kroppe blive vist, og så er det altså op til hovedpersonen at vælge fra blandt bejlerne undervejs.

Programmet er i løbet af sine tre engelske sæsoner blevet stærkt kritiseret for at synke for lavt og for at eliminere alle følelsesmæssige aspekter. Omvendt har flere rost programmet for netop det, Ibi Makienok fremhæver – dets mangfoldighed.

Døm selv, når ’Date mig Nøgen’ har premiere på TV 2 Zulu i det nye år.

ALT.dk har været i kontakt med TV 2, som bekræfter, at Ibi Makienok skal være vært på det nye datingprogram.

Anbefalet til dig