Jenna Bagge smiler iført lyserød kjole

Foto: Sara Skytte Selvom 33-årige Jenna Bagge har fundet kærligheden, har hun svært ved at snakke om den.

Vild med dans

Danser Jenna Bagge om kærlighed: ”Jeg vil helst beholde det for mig selv”

For Vild med dans-veteranen Jenna Bagge er kærlighedslivet ikke noget, hun ynder at tale højt om. I denne uges Hendes Verden fortæller hun hvorfor.

Hun har svært ved at tale om den. Kærligheden.

Den professionelle danser Jenna Bagge er generelt genert anlagt, men noget, der kan få hende til at holde kortene om muligt endnu tættere på kroppen, er, når snakken falder på hendes følelsesmæssige privatliv.

Det fortæller hun i et interview med Hendes Verden.

”Kærligheden er så dyrebar for mig, og det er sårbart at elske nogen og blive elsket. Derfor vil jeg helst beholde det for mig selv,” fortæller danseren, kendt fra Vild med Dans.

”Jeg har nok heller aldrig været typen, der lægger så meget af mit privatliv ud på Facebook, og nu hvor folk er begyndt at følge med i mit liv, er jeg faktisk blevet endnu mere genert. Jeg synes, det er sårbart at blande folk ind i noget, der er så vigtigt for mig.”

Kærlighed på forsiden

I august blev Jenna Bagge fotograferet kysse med sin tidligere Vild Med Dans-partner, skuespiller Albert Rosin Harson, på en solferie i Frankrig, hvilket trak overskrifter herhjemme.

Og det var grænseoverskridende for den ellers private danser pludselig at se sit kærlighedsliv på en forside og læse folks kommentarer om det på nettet.

”Jeg er ikke god til, at det kommer så tæt på. Kærligheden er mit sårbare sted, og det gør ondt, når folk skriver noget dårligt, så jeg prøver at skærme mig selv fra andres meninger. Jeg er ellers ret stærk, men jeg vil gerne undgå at sætte mig selv i en situation, hvor jeg bliver såret,” fortæller hun og fortsætter:

”Når det så er sagt, kan jeg oplyse, at jeg er omgivet af kærlighed og folk, som får mig til at føle mig meget, meget elsket. Jeg har masser af kærlighed i mit liv, og jeg er i det hele taget et godt sted. Jeg laver det, jeg godt kan lide, jeg har en dejlig familie, fantastiske venner og en sød kæreste. Jeg har det godt.”

Læs hele interviewet i denne uges Hendes Verden, hvor du blandt andet kan læse mere om Jenna Bagges dansekarriere, og hvordan den tog hende hele vejen til Hong Kong – og hjem igen.

Jenna Bagge, 33 år

  • Professionel danser
  • Har medvirket som professionel danser i Vild med dans på TV2 siden 2014.
  • Er desuden lærer på en idrætsefterskole, hvor hun blandt andet underviser i historie.
  • Hendes dansepartner i årets Vild med dans er tidligere bagedystdeltager og tv-vært Micki Cheng. Programmet kan ses hver fredag aften på TV2.
  • Privat danner hun par med Albert Rosin Harson
Se, hvad vi ellers skriver om: Dans, Kendte og Interview

610x200_woordy_dmjpg.jpg