Julequiz 2019
Foto: Getty Images/TV 2 Julequiz for voksne med svar, som du kan printe ud til julefrokosten.

Julequiz for børn og voksne

Julequiz: ALT.dks store quiz om julen

En sjov julequiz til juledagene eller årets mange julefrokoster – eller hvis har du mod på at teste dig selv i din viden om julebegivenheder? Vi har julens hyggeligste quiz lige her.

En julequiz er et underholdende indslag, som voksne og store børn kan samles om – og hvor alle kan være med! Den kan læse op for familien i juledagene eller tages med som et underholdende indslag til en julefrokost.

LÆS OGSÅ: Underholdning til julefrokost: 5 sjove julelege for voksne

Vi har her lavet en julequiz, som kommer vidt omkring. Kender du dine julefilm? Ved du alt om Disneys Juleshow? Hvad har de af (skøre) juletraditioner i andre lande? Eller hvor meget kan du huske fra "The Julekalender"? Med andre ord: 

Hvem ved mon mest om julen?

Jep, det er blevet den tid på året, hvor alle store og små juleeksperter endelig kan blære sig med deres viden. Find ud af, hvor meget du selv ved i denne hyggelige quiz med spørgsmål, som alle drejer sig om julen og alt hvad dertil hører.

LÆS OGSÅ: ALT.dks store "året der gik"-quiz

Vi har samlet spørgsmålene, så de hurtigt og let kan printes ud – hvis du vil læse dem højt eller give folk spørgsmålene på et ark.

Print quizzen ud: Hvis du vil tage ALT.dks Julequiz med dig, kan du finde TO FORSKELLIGE printversioner af julequizzen med svar lige her:

LET: Julequiz - med fire svarmuligheder ved hvert spørgsmål + svar på den sidste side

SVÆR: Julequiz - med 16 spørgsmål + svarene på den sidste side


Alternativt kan du tage quizzen LIGE UNDER HER, hvor vi har indsat fire svarmuligheder. 

God fornøjelse!

Har du brug for at varme op inden quizstart?

❤️ TIP: Du kan blive klogere på ALT om julen i vores store juleunivers, hvor du finder artikler om alt fra julemad og gaveidéer til de bedste julefilm og store interviews. LÆS MED HER.  ❤️

---
Artiklen er oprindeligt fra 2017, og redigeret i 2019 af Susanne Baden Jensen.

Foto: Getty Images, Line Thit Klein og Thomas Hergaard, TV 2 Presse, Betina Hastoft, Gyldendal PR, Folketinget/Steen Brogaard, Peter Kragballe

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul, Julegaver, Lister, Nytår og Test dig selv