Julequiz 2020

Foto: Getty Images/TV 2 Julequiz for voksne med svar, som du kan printe ud til julefrokosten. Find quizzen lige her.

Julequiz for børn og voksne

Julequiz: ALT.dks store quiz om julen

En sjov julequiz til juledagene eller årets mange julefrokoster – eller hvis har du mod på at teste dig selv i din viden om julebegivenheder? Vi har julens hyggeligste quiz lige her.

En julequiz er et underholdende indslag, som voksne og store børn kan samles om – og hvor alle kan være med!

Vi har her lavet en julequiz, der kommer vidt omkring, og som du frit kan benytte til julesjov. Den kan læse op for familien i juledagene eller tages med som et underholdende indslag til en julefrokost. 

LÆS OGSÅ: Underholdning til julefrokost: 5 sjove julelege for voksne

Kender du dine julefilm? Ved du alt om Disneys Juleshow? Hvad har de af (skøre) juletraditioner i andre lande? Eller hvor meget kan du huske fra "The Julekalender"? Med andre ord sætter denne quiz fokus på: 

Hvem ved mon mest om julen?

Jep, det er blevet den tid på året, hvor alle store og små juleeksperter endelig kan blære sig med deres viden. Find ud af, hvor meget du selv ved i denne hyggelige quiz med spørgsmål, som alle drejer sig om julen og alt hvad dertil hører.

Savner du en anden slags quiz med mere "almen viden" spørgsmål, har vi også udarbejdet en quiz med 25 spørgsmål om store og små ting, der skete i år 2019. Den finder du lige her: ALT.dks store "året der gik"-quiz.

Julequiz

Til den store Julequiz har vi samlet alle spørgsmålene, så de hurtigt og let kan printes ud og tages med til en festlig lejlighed.

Her kan du så vælge, om du selv vil læse spørgsmålene højt for quizdeltagerne, som svarer på et stykkke papir eller rækker hånden op. Alternativt du kan give folk spørgsmålene på et udprintet ark papir, som de så selv svarer på enkelvis eller i små hold.

Print quizzen ud:

Hvis du vil tage "ALT.dks Julequiz" med dig, kan du finde TO FORSKELLIGE printversioner (med svar) lige her:

LET: Julequiz - med fire svarmuligheder ved hvert spørgsmål + svar på den sidste side

SVÆR: Julequiz - med 16 spørgsmål + svarene på den sidste side


VIL DU TAGE QUIZZEN MED DET SAMME? 

Du kan også selv prøve kræfter med julequizzen LIGE UNDER HER, hvor vi har indsat fire svarmuligheder. 

God fornøjelse! ❤︎

Har du brug for at varme op inden quizstart?

❤️ TIP: Du kan blive klogere på ALT om julen i vores store juleunivers, hvor du finder artikler om alt fra julemad og gaveidéer til de bedste julefilm og store interviews. LÆS MED HER.  ❤️

---
Artiklen er oprindeligt fra 2017, og redigeret i 2019 af Susanne Baden Jensen.

Foto: Getty Images, Line Thit Klein og Thomas Hergaard, TV 2 Presse, Betina Hastoft, Gyldendal PR, Folketinget/Steen Brogaard, Peter Kragballe

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul, Julegaver, Lister, Nytår, Test dig selv og Julefrokost