Nellie Ettison
SPONSORERET indhold

Nellie Ettison fandt en 28 år ældre mand: ”Men så startede helvede”

Den tidligere Vild med dans-sangerinde Nellie Ettison, 40 år, tog to store beslutninger på samme tid. Hun forlod sit band efter 18 år, og så lod hun sig skille fra sin mand til fordel for en, der var 28 år ældre.

Af: Emilie Luna Rasmussen og Simone Vedel Hellgreen Laursen Foto: Les Kaner
19. feb. 2020 | Livsstil | ALT for damerne

28 års aldersforskel.

Det er der mellem den tidligere Vild med dans-sangerinde Nellie Ettison og kæresten, erhvervsmanden Ole Damm. Men deres kærlighed har ikke været uden modstand.

Da Nellie Ettison gik fra sin mand efter 18 års ægteskab til fordel for en, der var ældre, vakte det opsigt, og hun har siden måttet lægge øre til mange kommentarer fra omverdenen.

”Jeg kan da godt forstå, at folk tænker deres. Sommetider, når Ole og jeg har været ude og rejse, har jeg taget mig selv i at kigge på de andre par og tænke: ”Hold da op, hun er godt nok yngre end ham” og så sige til min mand, om det mon er sådan, at andre folk ser os? Problemet er bare, at der er ingen, som ved, hvad der er inde bag ved. Det er en sjæl, som man bliver forelsket i – det er man nødt til at respektere,” fortæller Nellie Ettison i et stort interview i ALT for damerne. 

Nellie Ettison og Ole Damm mødte hinanden på et tidspunkt, hvor hun stadig var gift. Hun havde været ulykkelig i ægteskabet i mere end to år, og da hun mødte Ole Damm, tog hun skridtet og forlod sin mand.

”Men så startede helvede, og sådan er det, for ethvert valg er et fravalg. Folk omkring mig blev påvirket og provokeret af mit valg. Derfor er det noget af det hårdeste, jeg har gjort i mit liv. Både over for mine nære og kære, men også fordi karrieremæssige døre omkring mig stille og roligt begyndte at lukke. En efter en. Og så stod jeg der – uden noget,” siger hun. 

nellie og ole.jpgOle Damm og Nellie Ettison har datteren Vera på 1,5 år sammen. Foto: Les Kaner

Kærlighed i en voksen alder

Men det var ikke kun et ægteskab, Nellie Ettison brød med. Hun valgte samtidig at lade sig skille fra bandet The Antonelli Orchestra, som hun var med til at starte.

”Når folk siger, at de har været igennem en skilsmisse, så siger jeg – jo tak, jeg gik næsten igennem to på samme tid. Jeg havde brugt 18 år sammen med min mand – farvel. Jeg havde brugt 18 år af mit liv sammen med The Antonelli Orchestra, som jeg var med til at starte – farvel. Og så stod jeg der, uden noget,” siger hun.

Det kræver mod og styrke, siger Nellie Ettison, at træffe sådanne valg, men understreger, at hun havde en grundlæggende tro på, at det ville lykkes.    

”Der er noget ret fantastisk i at mærke kærligheden i en voksen alder. Det vil jeg helt klart sige, at jeg er enormt glad for, at jeg fik muligheden for. Det er måske egoistisk sagt, men jeg er virkelig, virkelig glad for det. Jeg har skullet tage mig selv mere alvorligt, fordi jeg har haft så utrolig meget mere på spil,” siger sangerinden og fortæller videre:

”I dag lykkes min kærlighed nemlig på baggrund af de valg, som jeg tog for fem år siden. Derudover har det givet mig en totalt forandret tro på mig selv, fordi jeg er kommet igennem. ”I’m still standing”."

Læs hele interviewet med Nellie Ettison HER.

Anbefalet til dig