Rihanna giver råd om kærestesorg på Twitter

Foto: Getty Images Rihanna er én af de stjerner, der ikke er nærig med respons til sine fans.

Rihanna giver råd om kærestesorg på Twitter

Rihanna giver råd om kærestesorger til fan på Twitter – og det er rørende

En fan "found love advice in a hopeless place", da han skrev til Rihanna på Twitter.

Det er nok de færreste med kærestesorger, som vil tænke på at kurere dem med et drys verdensstjerne-guldkorn.

Men det var, hvad Twitter-brugeren Waladshami valgte at gøre, da han stod i præcis den situation. Han valgte at søge "love advice in a hopeless place" og skrev en direkte besked til Rihanna på Twitter med ordlyden:

"Hey Robs... hvordan kom du over dine første kærestesorger? Jeg har kæmpet med det"

Og hvor man måske skulle tro, at det var som at sende en brevdue til det ydre rum i håb om svar fra Mars, så var denne fans forsøg mere succesfuldt, og Rihanna svarede på fineste vis:

"Bare tro på, at kærestesorgerne er en gave i sig selv. Græd, hvis du har brug for det, men det fortsætter ikke for evigt! Du finder kærligheden igen, og det kommer til at være endda endnu smukkere! I mellemtiden, så nyd alt hvad DU er!!!!"

Amen!

Hvis det ikke er et fint råd, så ved vi ikke, hvad der er. Det er okay at være ked af det. Men mist ikke håbet!

Rihanna har gjort det før

Hvorfor Rihannas superfan valgte at række ud til sit idol på denne måde skyldes formentlig tre ting. Til Buzzfeed fortæller han selv:

"Det var mit første forhold og jeg blev slået op med i januar, men det har været virkelig hårdt af mange årsager. Jeg rakte ud til Rihanna, fordi hun mange gange har givet mig råd – hun og klog og sådan noget. Lol"

Af hans Tweets fremgår det desuden, at han også tidligere har skrevet med Rihanna. 

Og selvom det for mange nok virker mere sandsynligt at vinde en kvart milliard i Lotto end at få svar fra en af verdens største popstjerner, så er det ikke første gang, at sangeren fra Barbados kvitterer med gode råd, når hendes fans har personlige problemer.

Tidligere gjorde hun det også, da en anden fan skrev og fortalte om sin kamp for at stå ved sin seksualitet. Og her var der altså ikke kun tale om én besked, men en hel korrespondance, hvor Rihanna løbende spurgte ind til, hvordan det gik med at springe ud af skabet. Hun skrev blandt andet:

"Jeg er så stolt af dig. Jeg er glad for at se, at du endelig er glad for dig selv. At stå ved, hvem du er, er den eneste vej."

Så husk, at næste gang, du står i et dilemma, er det ikke kun Mads og Monopolet, der har svaret.

Se, hvad vi ellers skriver om: Rihanna, Kærlighed og Kærestesorg

610x200_woordy_knap2.jpeg