Forførelse
SPONSORERET indhold

Sådan forfører du den den evige single-mand

Hvor er det altid denmest spændende og attraktive mand, som stejler ved ordet "fastforhold"?Og hvordan kan man alligevel få skovlen under ham?

Af:: ALT for damerne Foto: Laurie and Charles, Bulls
11. jan. 2013 | Livsstil | ALT for damerne

Hvis du har stillet dig selv det spørgsmål, så har datingsitet Match.com muligvis en løsning til dig.

Her kommer de syv bedste tip til måske at forvandle den inkarnerede singlemand til en kæreste:

1. Gå efter personligheden
Det er åbenbart ikke kun kvinder, som oplever, at det modsatte køn ikke viser samme interesse for det indre som det ydre. Match.com opfordrer i hvert fald itl, at du viser ham, at det er hans inderste personlighed, som du er interesseret i, og at han kan være sig selv sammen med dig.

2. Styrk hans selvværd
Den evige single mangler ifølge datingsitet typisk selvtillid - eller nok nærmere selvværd - og søger derfor bekræftelse hos den ene kvinde efter den anden. Så lad dig ikke forblænde af, hvor selvsikker han tilsyneladende føler sig, men lær ham at kende og vær ikke bange for at bakke ham op og rose ham for det han kan og er.

3. Giv noget af dig selv
Det kan virke farligt at være åben over for en mand, man ikke helt ved, hvor man har, men  fortæl ham alligevel om dig selv og dine drømme og tanker, så han lærer dig at kende på et dybere plan. For højst sandsynligt er det sjældent, at han lærer sine partnere særligt godt at kende. Hav tillid til ham, så han får tillid til dig, lyder rådet fra Match.com.

4. Spil kostbar
En af de ældste trick i bogen er også værd at støve af, ifølge datingsitet, som råder til, at du spiller en smule kostbar og ikke går med ham hjem på de første dates, så holder ham lidt hen.

5. Tag hensyn til hans angst
Den evige single er i sagens natur formentlig bange for at binde sig. "Derfor er det nok ikke nogen god idé at fortælle ham om den søde vugge, du har set i IKEA", skriver Match.com. Så ærligheden og åbenheden skal altså doseres.

6. Vis din uafhængighed
Singlemænd, og nok også en del singlekvinder, er ikke tossede med udsigten til at sidde og holde i hånd hver fredag foran X Factor. Så hvis det ikke er din drøm, så fortæl ham, at du er en uafhængig kvinde, der har det godt med at være single og ikke er desperat efter at få en ring på fingeren.

7. Gør reklame for kærlighed
Selvom du skal vise din glæde over at være single, mener Match.com-folkene samtidig, at du skal gøre lidt reklame for kærlighed og parforhold. Husk ham på nogle af de dejlige ting, man kun oplever med en kæreste, så han får en forsmag på, hvor dejligt det kan være. "Tænk på, at han nok ikke har haft den slags forhold i lang tid. Sørg for at blive hende, der får ham til at (gen)opleve det", slutter datingsitet.

Del dine bedste dating-tip med os i kommentarfeltet herunder!

Kilde: Match.com