Saseline Sørensen har et stort temperament - se hvordan hun løser det
Foto: Jonas Jensen Saseline Sørensen har et stort temperament - se hvordan hun løser det

Saseline Sørensen

Saseline: Jeg kan have svært ved at håndtere vrede

Saseline Sørensen om at føle, man har fejlet, at have et stort temperament og om at være ligeglad med, hvad andre tænker.

Hvornår har du været mest bange?
− Sidst, jeg var bange, var, da Sean var en lille baby, og jeg ikke følte, jeg havde styr på mit liv. Jeg følte, jeg havde fejlet, og at jeg ikke kunne tilbyde ham det bedste. Jeg var usikker på, hvad jeg skulle gøre, og hvordan fremtiden ville forme sig. Jeg beviste over for mig selv dengang, at jeg kunne vende tingene rundt, og jeg har faktisk ikke været bange siden. Jeg har fundet ud af, at alting nok skal lykkes – måske ikke altid lige når man ønsker det, men med tiden falder tingene på plads, hvis man bevarer roen og et positivt udsyn.

Hvornår græd du sidst?
− I går. Jeg er en stærk kvinde, og jeg kan bære meget på mine skuldre. Men jeg har nemt ved at vise mine følelser. Jeg har behov for at græde ud og få renset ud indimellem. Så føler jeg mig stærkere igen bagefter. Jeg ser det ikke som et svaghedstegn, at jeg græder, tværtimod.

Hvordan håndterer du bedst vrede?
− Jeg er ikke altid lige god til at håndtere vrede. Når jeg bliver rigtig vred, har jeg brug for at gå eller løbe en tur – i hvert fald fjerne mig rent fysisk, så jeg kan få luft og trække vejret dybt i maven. Så kan jeg igen tænke mere rationelt, så jeg ikke får sagt ting, jeg fortryder bagefter.

Hvad er dit mest irriterende karaktertræk?
− Jeg kan til tider have et stort temperament og en lille tålmodighed. Det er jeg ikke specielt stolt af. Men jeg prøver virkelig at rumme mig selv i det og prøver derudfra at være bevidst omkring ikke at reagere så meget i affekt. Det lykkes dog ikke altid, og mit temperament kan stadig løbe af med mig til tider.

Har du et ar, der fortæller en historie?
− Jeg har små strækmærker på maven fra min graviditet med Sean. De fysiske tegn på, at jeg har båret min nu store dreng i maven engang.

Hvad er det vigtigste, du har lært om dig selv?
– Jeg lærte i en tidlig alder, at jeg ikke skulle blive påvirket af, hvad andre tænkte eller sagde om mig. Det var svært, eftersom jeg var i medierne, allerede da jeg var 14 år gammel. Det har været svært at føle sig dømt, eller når folk har sagt grimme ting. Men jeg kan ærligt sige nu, at det ikke rører mig mere, fordi jeg har lært mig selv så godt at kende. Jeg ved, hvem jeg er, hvad jeg står for, og hvilke plusser og minusser jeg har i min personlighed. Jeg er ikke fejlfri og prøver heller ikke at være det. Men jeg synes selv, jeg er et godt menneske og en god mor over for min dreng. Det er det vigtigste for mig.

Hvad ville overraske folk mest at vide om dig?
– Måske ville det overraske mange, at jeg stort set aldrig har makeup på i hverdagen.

Hvornår føler du dig allermest lykkelig?
– Det gør jeg ikke på noget bestemt tidspunkt, følelsen kommer pludseligt, som når jeg er til stede i nuet sammen med min dreng og kæreste, og vi har en dejlig dag. Eller når vi har en sjov oplevelse, hvor vi skraldgriner.

Hvad er dit mest mindeværdige barndomsminde?
– Mit andet hjem i Malaysia. Landsbyen, jeg kommer fra, og det træhus, som jeg er født på gulvet i. Det er dejlige minder med mine søskende, hvor vi legede med alle vores venner. Livet var så umiddelbart, simpelt og fantastisk under palmerne. Jeg er så heldig at kunne tage tilbage til min mormor, som stadig bor der, og de dejlige minder titter endnu stærkere frem, når jeg er der.


LÆS OGSÅ: Thomas Buttenschøn: Troede HIV ville gøre mig barnløs

Se, hvad vi ellers skriver om: Interview