-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Æg i sennepssovs
Den gamle klassiker „Skidne æg“ her med to slags sennep.
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Kogetid: 10 min.
- Ikke fryse-egnet
- 15 g smør
- 1 spsk mel
- 1 ½ dl hønsebouillon
- 1 dl mælk
- 1 spsk fiskesennep
- 1-2 tsk dijonsennep
- 2-3 æg
- 1 bdt purløg, persille og/ eller kørvel
- salt og peber
- Tilbehør: rugbrød eller brasede kartofler
- Lav en opbagt sovs af smør, mel, bouillon og mælk. Smag til med sennep, salt og peber.
- Kog æggene smilende ca. 8 min. Fordel sovsen i 2 varme tallerkner og læg halve pillede æg i.
- Drys med fintsnittet purløg, hakket persille og/eller kørvel og servér straks.