-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Chokoladeis med tofu og romsyltede rosiner
Den lækreste cremede chokoladeis, som nemt kan gøre det ud for et alternativ til en flødeis.
Ingredienser
- 1 dl rosiner, både mørke og lyse fungerer fint
- 1 dl rom
- 2 spsk ahornsirup eller honning
- 200 g mørk chokolade af god kvalitet
- 300 g silketofu, f.eks. Clearspring
- 1 vaniljestang, kornene herfra
- evt. 1-2 spsk ahornsirup
- 100 g hasselnødder, grofthakkede
Sådan laver du chokoladeis med tofu og romsyltede rosiner
- Kom rosiner sammen med rom og honning i en kasserolle, og kog ind, indtil der ikke er mere end ca. 3 spsk tilbage af rommen. Lad romrosinerne køle helt ned.
- Smelt chokoladen over vandbad, til der er lidt fast chokolade tilbage, tag den af varmen, og lad resten smelte under let omrøring, så undgår man, at chokoladen bliver for varm. Blend tofuen i en blender eller en foodprocessor sammen med vaniljekorn, indtil den er cremet. Tilsæt chokoladen, og blend igen, til massen er ensartet. Smag evt. til med lidt ahornsirup eller honning, hvis du ønsker isen lidt sødere. Rist hasselnødderne på en varm, tør pande, og hak dem groft.
- Vend rosiner og hasselnødder i tofublandingen, og hæld massen i en beholder. Frys i mindst 6 timer, før den serveres.
PRØV OGSÅ: Ananas-mango-granite