-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Curry med gris, grønt & mandler
Nem simremad på en halv time.
Ingredienser
- 1 spsk neutral olie
- 2 tsk rød karrypasta, evt mer
- 500 g skinkesmåkød i tern
- 1 lille selleri i stave
- 2 snittede porrer
- 1 – 2 æbler i tern
- evt lidt snittet rød chili
- ca. 2 dl ufiltreret æblemost
- salt, peber.
- 1 bdt snittede forårsløg
- 25 g grofthakkede mandler
- 1 lille bdt hakket persille.
- Tilbehør:
- 200 g kogt, hvid quinoa.
- Varm olien i en wok eller stor sauterepande og svits karrypastaen kort. Kom kødet i panden og brun det på alle sider. Tilsæt selleri, porrer, æbler og evt. chili og svits det hele kort. Tilsæt æblemost plus salt og peber og lad det hele snurre 15 – 20 min. Smag til med yderligere krydderier. Top retten med forårsløg, mandler og persille og server med quinoa.
- Energi pr. person: 540 Kcal, fedt 28%, protein 29%, kulhydrat 43%.