-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Grillet kylling med quinoa-tabouleh
4
Total:35 minutter
Ingredienser
- 300 g quinoa
- 4 kyllingefileter
- 1 tsk paprika, stærk
- 1 tsk sumak
- Salt, peber
- 250 g tomater
- 1 agurk
- 2-3 forårsløg
- 2 spsk citronsaft
- 1 spsk olivenolie
- masser af friske krydderurter – mynte, persille og koriander.
Sådan gør du
- Skyl quinoagrynene grundigt og kog dem som anvist i letsaltet vand. Krydr kyllingefileterne med paprika, sumak, salt og peber og steg dem ca. 6 min. på hver side ved middel varme.
- Hak tomaterne groft, skær agurk i små tern og snit forårsløgene.
- Bland grønsagerne med de afkølede quinoagryn, citronsaft og olivenolie.
- Smag til med salt og peber og bland til sidst med masser af friske krydderurter.