-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Gulerodssuppe med ingefær og appelsin
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 30 min.
- Fryse-egnet
- Ingredienser:
- 1 løg (finthakket)
- 1 fed hvidløg (finthakket)
- 10 g frisk ingefær (finthakket)
- 1 spsk olivenolie
- 250 g gulerødder (i tern)
- ¾ liter grønsagsbouillon
- 1 usprøjtet appelsin
- salt og peber
- Tilbehør:
- cremefraiche
- frisk koriander eller persille
- Steg løg, hvidløg og ingefær blankt i olivenolie. Tilsæt gulerødder og bouillon og lad suppen simre, til gulerødderne er helt møre – ca. 20 min.
- Blend suppen og kog den igennem. Tilsæt fintrevet appelsinskal og appelsinsaft og smag til med salt og peber.
- Anret i varme suppeskåle med cremefraiche og frisk koriander eller persille.