-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Indisk kyllingefilet med champignon og ris
Lækker hverdagsret med kyllingefilet, som du hurtigt og nemt kan lave.
Indisk kyllingefilet med champignon og ris til 2 personer
Total:35 minutter
Ingredienser
- Indisk kyllingefilet med champignon og ris
- Arbejdstid:
- 20 min.
- Koge/stegetid:
- 15 min.
- Ikke fryse-egnet
- 150-200 g ris
- 1 pakke kyllingebryst (eller inderfilet, 275 g)
- 2 tsk karry
- 1 spsk olie
- 250 g champignon (eller østershatte)
- 1 fed hvidløg
- 10 g frisk ingefær
- 2 dl hønsebouillon
- 1 dl fløde 9%
- 1 spsk majsstivelse
- 2 forårsløg
- 2 spsk peanuts
- Tilbehør:
- evt. chutney
Sådan laver du Indisk kyllingefilet med champignon og ris
- 1. Kog risene efter pakkens anvisning.
- 2. Skær kyllingekødet i strimler og vend dem sammen med karry, salt og peber.
- 3. Brun kyllingestykkerne i en wok eller stegepande med olie og tilsæt de snittede svampe. Steg under omrøring 3 min.
- 4. Tilsæt knust hvidløg, revet ingefær og bouillon.
- 5. Kog det igennem og tilsæt fløde rørt med majsstivelse.
- 6. Lad retten simre et par min. og tilsæt fintsnittede forårsløg og peanuts.
- 7. Servér med kogte ris og evt. chutney.
PRØV OGSÅ:Nem pasta med bacon og pesto
SE MERE:Karrysuppe med kylling