-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
Jordskokkesuppe med rødbedechips
4
Ingredienser
- 1 kg jordskokker
- 1 spsk olivenolie
- 1 løg i tern
- 2 hvidløg i tern
- 1½ l vand
- 2 laurbærblade
- 1 dl piskefløde
- 1 spsk flagesalt
- ½ tsk frisk revet muskatnød
- salt og friskkværnet peber.
- Chips:
- 2 rødbeder
- lidt vindruekerneolie til at pensle med.
Sådan gør du
- Skræl jordskokkerne groft, det behøver ikke være super duper, der må gerne være lidt skræl på. Skær dem i grove tern, og sauter dem i en gryde i olivenolie sammen løg og hvidløg. Tilsæt vand og laurbær, og lad det simre under låg i 20 minutter.
- Skræl rødbederne. Lav derefter lange strimler med en tyndskræller, og læg dem på køkkenrulle, så noget af væden trækkes ud. Læg dem derefter på en bageplade med bagepapir, pensl med olie, og bag dem i ovnen ved 180 grader i 5 minutter.
- Tag laurbærbladene op af suppen, og blend den, tilsæt piskefløde, og smag til med muskatnød, salt og peber. Server suppen rygende varm med rødbedechips på toppen.