-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Kartoffelsalat med rygeost
Denne salat egner sig godt til frokost, men kan også bruges som tilbehør til aftensmaden - og så er den nem at lave.
4 personer
Ingredienser
- 250 g små nye kartofler
- 200 g rygeost, gerne fra Løgismose
- 2 dl cremefraiche 18 %
- 10 radiser
- ¼ agurk
- 1 dl små blomkålsbuketter
- 1 forårsløg el. 2 spsk. purløg
- salt, peber
- Tilbehør:
- ristet rugbrød
Sådan gør du
- Rens, og kog kartoflerne (se hvordan i faktaboks). Afdryp, og afkøl kartoflerne.
- Rør rygeost og cremefraiche sammen. Skær radiserne i både eller skiver. Skær agurken i små tern. Skær kartoflerne i tern.
- Vend grønsager og kartofler i rygeostblandingen. Krydr med salt og peber. Pynt med snittet forårsløg eller purløg.
- Server på ristet rugbrød.