-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Kylling i Rømertopf
Med citron, jordskokker og friske krydderurter. På fastedage laver du retten uden skind. På de andre dage kan du lade skindet blive på kyllingen, hvis du for eksempel laver en hel kylling
1
Ingredienser
- 1 kyllingebryst (130 g) uden skind
- 150 g jordskokker
- ½ citron
- 2 stilke frisk rosmarin
- 2 stilke frisk timian
Sådan gør du
- Skær kyllingebrystet i store stykker, og læg dem i Rømertopfen.
- Rens jordskokker, og skær dem i mundrette bidder.
- Skær citron i bidder, og læg dem ned til kyllingen sammen med frisk rosmarin og timiankviste.
- Hæld lidt vand i bunden af rømertopfen, varm ovnen op til 180 grader, og steg kyllingen cirka 1½ time.