
Kylling som i Normandiet
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stege/kogetid: 25 min.
- Ikke fryse-egnet
- 2 stk. kyllingebryst
- 1 spsk olivenolie
- 2 skalotteløg
- 2 æbler evt. 3 cl calvados
- 1 dl æblecider
- 1⁄2 dl piskefløde
- evt. 1 tsk majsstivelse
- persille
- salt og peber
- Tilbehør:
- kartofler eller brød
- Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og brun dem i en sauterpande med olie. Tag dem op og steg nu fintsnittede skalotteløg og æblebåde ca. 5 min. Flamber evt. med calvados (overhæld med spiritus og antænd). Tilsæt cider og fløde og giv det et opkog. Læg kødet i sovsen og lad retten simre under låg i ca. 15 min. Smag til med salt og peber. Jævn evt. med majsstivelse. Drys med hakket persille og server med kogte eller stegte kartofler eller brød.