-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Lækre og nemme makronsnitter
Rigtig hyggeligt, gammeldags bagværk, som er nemt at gå til, når man bruger færdig butterdej.
Ca. 8 makronsnitter
Total:50 minutter
Ingredienser
- 2 plader butterdej
- 100 g meget finthakkede mandler eller hasselnødder eller en blanding af begge slags
- 100 g sukker
- 2 æggehvider
- ca. 2 dl marmelade (hindbær, abrikos eller anden syrlig type)
- Pynt: lidt smeltet chokolade hakkede nødder eller mandler
Sådan laver du makronsnitter
- Rul dejpladerne ud i to lange, ganske tynde plader, læg dem på bagepapir, og prik dem tæt. Bag dem ca. 20 min., eller til de er gyldne og sprøde ved 175 gr. Hvis de hæver op, skal de presses flade med en palet eller lignende.
- Kør mandler/nødder til groft mel i foodprocessoren. Tilsæt sukker og æggehvider, og lad maskinen køre et minut eller to. Lad massen trække, mens butterdejsbundene bliver kolde.
- Smør bundene med marmelade, og fordel makrondejen ovenpå syltetøjet. Det er nemmest, hvis man sprøjter massen ud gennem hjørnet af en plastpose. Bag kagerne 20-25 min. ved 175 gr. Køl dem af, skær dem i snitter, og pynt dem evt. med lidt smeltet chokolade og nødder.