-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Simpel løgsuppe med ostebrød
En klassiker som ikke alene er god, hurtig hverdagsmad, men også en fantastisk tømmermandskur!
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 1 kg løg
- 20 g smør
- 1,2 l grøntsags- eller hønsebouillon
- Salt og peber
- 4 skiver brød
- 100 g revet ost
Sådan laver du løgsuppe
- Pil løgene og skær dem i skiver. Smelt smørret i en gryde og steg løgene heri – ligeså forsigtigt til de er helt bløde og let karamelliserede, men uden at de bliver brune eller brankede. Hæld bouillonen på og kog suppen igennem ca. 15-20 min. Smag til med salt og peber.
- Kom suppen op i portionsskåle, som kan tåle at komme i ovnen. Kom en skive brød på toppen af hver omgang suppe. Fordel osten på de 4 brød og tænd for ovnens grill. Sæt skålene i ovnen under grillen til osten er gyldenbrun.
- Servér den varme suppe med ostebrød med det same.
- Se også opskrift på Løgpuré med fisk, løg og stegt kål.