-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Minestrone
Næringsindhold
- Energi pr. person:480 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:31 %
- Kulhydrat:49 %
4
Ingredienser
- 2 spsk olivenolie
- 300 g skinkesmåkød i små tern
- 1 hakket løg
- 2 store snittede gulerødder
- 2 stilke snittet bladselleri
- ½ groftsnittet spids- eller savoykål
- 1 dåse hakkede tomater, evt. øko
- 8-9 kraftig grøntbouillon
- 1-2 laurbærblade
- et par persillekviste
- en kvist oregano eller merian
- 2 courgetter i tern eller strimler
- 75 g små-pasta f.eks. penne
- 1 dåse afdryppede hvide bønner
- salt, friskkværnet peber.
- Servering:
- 16 grissini.
Sådan gør du
- Varm olien i en gryde og sautér skinkekød og løg heri under omrøring.
- Tilsæt gulerødder, bladselleri og kål og rist yderligere et par minutter, før tomater, bouillon, laurbærblade og persillekviste kommes i gryden, og suppen snurrer en lille halv times tid.
- Tilsæt courgetter, pasta og bønner, og lad suppen snurre videre, til courgetter og pasta er møre, spæd evt. med yderligere bouillon til passende konsistens og smag så suppen til med salt og peber, før den serveres med grissini.