-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Muslinger i hvidvin
4
Ingredienser
- Smør til stegning
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 1 løg, finthakket
- 1 gulerod, skåret i stave
- 2 dl vand
- 3 dl hvidvin
- saft af ½ citron
- 500 g blåmuslinger, rensede
- evt. krydderurter til pynt
Sådan gør du
- Kom en god klat smør i gryden, tilsæt grøntsagerne og lad det stege i ca. 3 min. Kom vand, vin og citronsaft på og lad det simre i 5-8 min. Tilsæt de rensede muslinger og kom låg på. Lad det dampe i gryden i 8 min.
- Server muslingerne med suppen i dybe tallerkner. Drys evt. med krydderurter på toppen.
- TIP:
- Husk altid:
- Muslingerne, der ikke lukker sig, når du renser dem, skal kasseres.
- Muslinger, der ikke åbner sig efter dampning, skal kasseres.