Æbleflæsk med pigeoner
SPONSORERET indhold

Æbleflæsk med pigeoner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
12. okt. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
ca. 1 time
Stegetid:
ca. 1 time (da der steges à ca. 3 omgange)
Ikke fryse-egnet
(ca. 10 personer)
1 kg pigeoner (i tynde skiver)
1 kg svinebryst (½ cm tykke skiver)
8 rødløg (i ringe)
8-10 stilke timian (eller ½ tsk tørret)
Drys: fint salt
Pynt: lidt persille
Tilbehør: rugbrød

  1. Dup kødskiverne tørre med køkkenrulle.
  2. Varm panden godt op. Læg skiverne på panden og brun dem ca. 1 min. på hver side.
  3. Skru ned til middel varme, og steg dem sprøde – vend jævnligt.
  4. Tag flæsket af panden og drys med fint salt. 
  5. Hæld det meste af fedtet af panden. Steg løgene klare i resten af fedtet og tilsæt timianblade til løgene.
  6. Tilsæt æbler og steg dem møre.
  7. Læg det stegte flæsk oven på æble-løg-blandingen, drys med salt og pynt med persille.
  8. Servér rugbrød til.