-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Æbleflæsk på rugbrød
8
Ingredienser
- 1 kg stegeflæsk i skiver
- salt og friskkværnet peber
- 1 løg i halve skiver
- 3 æbler (belle de boskoop eller
- coxorange) i tynde skiver
- 1 spsk friskrevet ingefær.
Sådan gør du
- Læg flæskeskiverne på bagepapir og drys dem med salt og peber. Steg dem i ovnen ved 225 grader i 20-30 minutter, eller til stegeflæsket er gyldent.
- Vend løg, æbler og ingefær sammen. Skru ovnen ned til 175 grader.
- Fordel æbleblandingen hen over stegeflæsket og kom det tilbage i ovnen i 10 minutter.
- Anret æbleflæsket på et fad og servér lunt med godt rugbrød til.