Opskrift på æbleflæsk på rugbrød
SPONSORERET indhold

Æbleflæsk på rugbrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Trine Hahnemann Foto: Jes Buusmann
13. nov. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
8

Ingredienser

1 kg stegeflæsk i skiver
salt og friskkværnet peber
1 løg i halve skiver
3 æbler (belle de boskoop eller
coxorange) i tynde skiver
1 spsk friskrevet ingefær.

Sådan gør du

  1. Læg flæskeskiverne på bagepapir og drys dem med salt og peber. Steg dem i ovnen ved 225 grader i 20-30 minutter, eller til stegeflæsket er gyldent.
  2. Vend løg, æbler og ingefær sammen. Skru ovnen ned til 175 grader.
  3. Fordel æbleblandingen hen over stegeflæsket og kom det tilbage i ovnen i 10 minutter.
  4. Anret æbleflæsket på et fad og servér lunt med godt rugbrød til.