Æggecreme med stenbiderrogn
Foto: Thomas Hergaard

Æggecreme med stenbiderrogn - opskrift fra Hjemmet

Æggecreme med stenbiderrogn

Let og lækkert til påskebordet - skøn æggecreme med stenbiderrogn. Perfekt til påsken eller som let forret i foråret, når stenbiderrognen er i sæson.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate (6 personer)

Arbejdstid: 15 min.
Ikke fryse-egnede
300 g stenbiderrogn (renset)
3 æg (hårdkogte)
3 spsk mayonnaise
3 spsk cremefraiche
1 tsk dijonsennep
1 bdt purløg (fintsnittet)
rugbrød
salt og peber

  1. Hak de pillede æg og rør dem med mayonnaise og cremefraiche. Smag til med sennep, salt og peber og tilsæt purløg (gem lidt til pynt).
  2. Fordél cremen i 6 portionsglas, top op med stenbiderrogn og pynt med purløg.
  3. Skær rugbrød i papirtynde skiver og rist dem sprøde.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Påske, Fisk, Nem forret og Forret