Æggecreme med stenbiderrogn
SPONSORERET indhold

Æggecreme med stenbiderrogn

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Let og lækkert til påskebordet - skøn æggecreme med stenbiderrogn. Perfekt til påsken eller som let forret i foråret, når stenbiderrognen er i sæson.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
02. apr. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(6 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Ikke fryse-egnede
300 g stenbiderrogn (renset)
3 æg (hårdkogte)
3 spsk mayonnaise
3 spsk cremefraiche
1 tsk dijonsennep
1 bdt purløg (fintsnittet)
rugbrød
salt og peber

  1. Hak de pillede æg og rør dem med mayonnaise og cremefraiche. Smag til med sennep, salt og peber og tilsæt purløg (gem lidt til pynt).
  2. Fordél cremen i 6 portionsglas, top op med stenbiderrogn og pynt med purløg.
  3. Skær rugbrød i papirtynde skiver og rist dem sprøde.