Æggekage med sommergrønt

Æggekage med sommergrønt - opskrift fra Hjemmet

Æggekage med sommergrønt

At gøre en eller to af ugens måltider grønne er sundt for både kroppen og pengepungen.

At gøre en eller to af ugens måltider grønne er sundt for både kroppen og pengepungen.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 2 personer
Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 30 min.
1 løg (finthakket)
½ spsk olie (eller smør)
1 peberfrugt (tern)
250 g kartofler (kogte)
150 g spinat (eller ærter, friske eller frosne)
4 æg
2 dl mælk
3 spsk mel
salt og peber
Pynt:
2 tomater og klippet purløg
Tilbehør:
Brød

  1. Steg løgene bløde og blanke på en pande med olie eller smør.
  2. Tilsæt peberfrugt og steg under omrøring i 5 min.
  3. Tilsæt kartofler og varm det igennem.
  4. Pisk æg, mælk og mel godt sammen og krydr med salt og peber. Vend spinat eller ærter i grønsagerne og hæld æggemassen på panden.
  5. Bag æggekagen ved middelvarme i ca. 15 min.
  6. Pynt med tomater og purløg og servér med brød.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Vegetarisk og Hovedret