Ærtedip de luxe
Foto: Anders Schønnemann Ærtedip de luxe

Ærtedip

Ærtedip de luxe

Brug denne dip til alt fra rugbrødsstænger, knækbrød og sprøde grøntsager til fisk og kylling. Dippen er også god som pålæg, eller som spread i sandwich. Og så er den smuk at sætte på bordet, når der kommer gæster – inden middagen.

printer Print
plate 2-4 Person(er)

50 g cashewnødder
½ fed hvidløg
1 avocado
100 g blancherede ærter (eller optøede fra frost)
3-4 spsk lime
salt

Topping:
en håndfuld ærteskud
4-5 radiser i tynde skiver
1 håndfuld friskbælgede ærter

Sådan gør du

Blend cashewnødder med hvidløg, kød af 1 avocado, ærter og lime. Smag til med salt. Dippen skal være rustik og frisk i smagen.

Anret dippen toppet med ærteskud, radiser og friske ærter.

Servér straks, eller opbevar i køleskab i op til 1 døgn.

PRØV OGSÅ: Sort bønne-dip