Blomkålspizza
SPONSORERET indhold

Michelle Kristensens blomkålspizza

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det skønne ved denne pizza er, at du altid kan skifte fyldet ud med det, du lige har: Vælge revet ost i stedet for gedeost, tage en rest kylling i stedet for parmaskinke osv. Her får du Michelle Kristensens lækre opskrift på en skøn blomkålspizza:

Af: Michelle Kristensen Foto: Les Kaner
02. maj. 2019 | Mad | Fit living
4 personer

Ingredienser

Bund

4 æg
1 lille blomkål
4 dl kogte kikærter, evt. fra dåse
1 spsk fiberHUSK
1 tsk bagepulver
1 tsk fint salt

Fyld

1 dåse tomatpuré a 140 g
Salt og peber
1 dåse artiskokhjerter
½ rulle gedeost
1 gul peberfrugt
80 g parmaskinke

Topping

3 håndfulde rucola
1 spsk frisk timian

Sådan gør du

Bund:

  1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Kom blomkål i mindre stykker i foodprocessoren og kør dem til en grynet konsistens.
  2. Tilsæt resten af ingredienserne og kør det til en ensartet dej.
  3. Sæt 9 klatter dej på 2 bageplader med bagepapir, og bag dem i den varme ovn i 15-20 minutter, til de er faste og gennembagte og har fået lidt farve.
  4. Lad brødene køle af. 
  5. Smør tomatpuré på den færdigbagte blomkåls-kikærtebund, og drys med salt og peber.
  6. Halver artiskokhjerterne, skær gedeosten og peberfrugten i ønskede størrelser, og fordel dem oven på tomatpuréen.
  7. Placer til sidst skiver af parmaskinke på pizzaen, og bag den i den varme ovn i 8-10 minutter.
  8. Drys pizzaen med rucola og timian, og server enten med en salat til eller gnavegrønt.