
SPONSORERET indhold
Brownies med skildpadder
Brug de lækre mini-skildpadder i en skøn brownie - det er bare lækkert. Nyd brownien som dessert med en god klat vaniljeis eller bare som den er i al sin chokolade-lækkerhed.
1 kage - 12 stykker
Ingredienser
Forberedelsestid: 30 minutter
Bagetid: 35-45 minutter
10 Toms Mini Skildpadder
50 g smør
4 æg
300 g sukker
130 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
100 g mørk chokolade
Sådan bager du brownies med skildpadder
- Smelt skildpadderne med smør, og lad det køle lidt af.
- Pisk æg og sukker luftigt, og tilsæt hvedemel, bagepulver, salt og hakket, mørk chokolade. Tilsæt den afkølede skildpadde-smørmasse.
- Hæld dejen i et ildfast fad eller bradepande med bagepapir.
- Sæt fadet i ovnen ved 180 grader i ca. 45 minutter.
PRØV OGSÅ: After Eight-brownies