skildpadde brownies
Foto: Opskrift & billede fra: Den lille bog om Toms Skildpadde Uuuuuhm - chokolade-skildpadder... Findes der noget bedre?

Brownies med skildpadder

Brug de lækre mini-skildpadder i en skøn brownie - det er bare lækkert. Nyd brownien som dessert med en god klat vaniljeis eller bare som den er i al sin chokolade-lækkerhed.

printer Print
plate 1 kage - 12 stykker

Forberedelsestid: 30 minutter
Bagetid: 35-45 minutter
10 Toms Mini Skildpadder
50 g smør
4 æg
300 g sukker
130 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
100 g mørk chokolade

Sådan bager du brownies med skildpadder

  1. Smelt skildpadderne med smør, og lad det køle lidt af.
  2. Pisk æg og sukker luftigt, og tilsæt hvedemel, bagepulver, salt og hakket, mørk chokolade. Tilsæt den afkølede skildpadde-smørmasse.
  3. Hæld dejen i et ildfast fad eller bradepande med bagepapir.
  4. Sæt fadet i ovnen ved 180 grader i ca. 45 minutter.

PRØV OGSÅ: After Eight-brownies

Se, hvad vi ellers skriver om: Brownie, Chokoladekage og Bageopskrifter