skildpadde brownies
SPONSORERET indhold

Brownies med skildpadder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Brug de lækre mini-skildpadder i en skøn brownie - det er bare lækkert. Nyd brownien som dessert med en god klat vaniljeis eller bare som den er i al sin chokolade-lækkerhed.

Foto: Opskrift & billede fra: Den lille bog om Toms Skildpadde
13. apr. 2020 | Opskrift | Hjemmet
1 kage - 12 stykker

Ingredienser

Forberedelsestid: 30 minutter
Bagetid: 35-45 minutter
10 Toms Mini Skildpadder
50 g smør
4 æg
300 g sukker
130 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
100 g mørk chokolade

Sådan bager du brownies med skildpadder

  1. Smelt skildpadderne med smør, og lad det køle lidt af.
  2. Pisk æg og sukker luftigt, og tilsæt hvedemel, bagepulver, salt og hakket, mørk chokolade. Tilsæt den afkølede skildpadde-smørmasse.
  3. Hæld dejen i et ildfast fad eller bradepande med bagepapir.
  4. Sæt fadet i ovnen ved 180 grader i ca. 45 minutter.

PRØV OGSÅ: After Eight-brownies

Anbefalet til dig