
SPONSORERET indhold
Brune kager med ingefær
Denne dej kan både skæres og stikkes ud. De skårne brunkager kan bages meget tynde og fine, de udstukne bliver lidt mere robuste.
ca. 150 stks. skårne kager
Ingredienser
100 g sirup
125 g smør
100 g lyst muscovadosukker
1 tsk. potaske opløst i 1 spsk. vand
1 tsk. kanel
½ tsk. nelliker
1 tsk. ingefær
25 g finthakket sukat
25 g finthakket pomeransskal
75 g mandler
250 g mel
- Kog sirup, smør og sukker op, og rør til sukkeret er opløst. Tag gryden fra varmen, og køl massen lidt af. Tilsæt vand med potaske, og rør godt. Tilsæt krydderierne, sukat, pomeransskal og mandler og derefter mel. Ælt dejen godt igennem.
- Form dejen til stænger, og stil den koldt i nogle timer. Skær den i ganske tynde skiver, der lægges på pladen og bages ved 175 gr. i 6-8 min.