sund aftensmad
SPONSORERET indhold

Inspiration til i aften: Chili con pollo

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Er du også vild med den klassiske ret, chili con carne, så prøv denne nye variant.

Af: Susanne Knutzen
16. okt. 2014 | Opskrift | Fit living

Ingredienser

60 g kogt kylling
100 g kidneybønner 
2 fed hvidløg
1 rød chili
50 g rød peberfrugt
50 g løg
10 g olie til stegning
200 g hakkede tomater (dåse)
1 tsk paprika
½ kop stærk kaffe
1 tsk kakao (usødet)
salt & peber

25 g skyr
lidt syltede jalapenos

Sådan gør du:


Del kyllingekødet til trævler med fingrene. Hæld kidneybønnerne i en sigte. Hak hvidløg og chili og skær peberfrugt og løg i tern.

Varm en gryde op med olie og steg hvidløg og chili. Tilsæt peberfrugt og løg og steg videre i et par minutter. Hæld dåsetomater, kyllingekød, kidneybønner, paprika og kaffe i gryden. Kom eventuelt lidt vand ved, for at det ikke skal koge tørt.

Lad retten simre i ca. 20 minutter. Smag den herefter til med kakao, salt og peber. Spis retten med skyr og jalapenos.

Kalorier: 387 kcal
Protein: 28 g (28 %)
Kulhydrat: 34 g (39 %)
Fedt: 15 g (33 %)
Kostfibre: 8 g