Chokolademousse
SPONSORERET indhold

Chokolademousse

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
29. aug. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
6 personer

Ingredienser

200 g mørk chokolade, ca. 60 % kakaoindhold
4 past. æggeblommer (2 bægre)
4 spsk. sukker
3 past. æggehvider (2 bægre)
3½ dl piskefløde
Pynt:
lidt flødeskum
2-3 spsk. hakket chokolade
frisk mynte

  1. Hak chokoladen, og smelt den over vandbad eller i mikroovn. Pisk æggeblommer og sukker cremet. Rør chokoladen i.
  2. Pisk æggehviderne stive, og vend dem i. Pisk fløden til let skum, og vend den i chokoladecremen. Kom moussen i glas eller i en skål. Dæk moussen til, og stil den i køleskab 2-4 timer.
  3. Pynt moussen med lidt flødeskum og et drys hakket chokolade og mynte.