-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Crème brûlée med æbler
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/bagetid: 35 min.
- Køletid: mindst 1 time
- Ikke fryse-egnet
- 200 g æblebåde
- 2+2 spsk rørsukker
- 1 kvist citrontimian
- 3 æggeblommer
- 2½ dl fløde
- 50 g rørsukker
- Tænd ovnen på 140 grader.
- Kog æblebådene møre med sukker og 1-2 spsk vand (ca. 5 min.). Fordel æbler uden væde i 2 ovnfaste skåle.
- Sæt fløde over i en gryde med skyllet citrontimian og sukker og varm det forsigtigt op, uden at det koger.
- Pisk æggeblommerne sammen i en skål og pisk den varmeflødeblanding i.
- Si cremen over kompotten og stil skålene i vandbad i ovnen, til cremen er stivnet – ca. 30 minutter. Tag dem ud af ovnen og stil dem koldt mindst 1 time.
- Drys rørsukker på overfladen af cremen og brænd det til karamel med en lille gasbrænder eller under grillen i ovnen. Lad dem afkøle før servering.