Crudité af rødder med mynte og peanuts
SPONSORERET indhold

Crudité af rødder med mynte og peanuts

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En salat med rå rødder er en perfekt efterårssalat. Server den til lammekoteletter, kylling eller en god steak.

Af: Pernille Skjødt Foto: Maria Warnke Nørregaard
16. okt. 2019 | Opskrift | ALT for damerne
4-6 personer

Ingredienser

1 rødbede
1 pastinak
3 gulerødder
1 radicchiosalat
4 spsk æblejuice
2-3 spsk æbleeddike
3 spsk olivenolie
salt og peber
evt. et nip tørret chili, knust
½ bundt marokkansk mynte
1 dl peanuts eller ristede cashewnødder

Sådan gør du:

  1. Skræl rødderne, og skær dem i stri mler eller tynde skiver for eksempel på en mandolin.
  2. Skær radicchiosalat i grove strimler.
  3. Rør æblejuice med æbleeddike, olivenolie, salt og evt. lidt tørret knust chili.
  4. Bland rødderne med dressingen, og krydr med ekstra salt og peber. Vend rødderne med radicchio og friske mynteblade.
  5. Anret salaten i en skål eller på et fad, og drys med peanuts eller ristede cashewnødder.

Anbefalet til dig