SPONSORERET indhold
Crudité af rødder med mynte og peanuts
En salat med rå rødder er en perfekt efterårssalat. Server den til lammekoteletter, kylling eller en god steak.
4-6 personer
Ingredienser
1 rødbede
1 pastinak
3 gulerødder
1 radicchiosalat
4 spsk æblejuice
2-3 spsk æbleeddike
3 spsk olivenolie
salt og peber
evt. et nip tørret chili, knust
½ bundt marokkansk mynte
1 dl peanuts eller ristede cashewnødder
Sådan gør du:
- Skræl rødderne, og skær dem i stri mler eller tynde skiver for eksempel på en mandolin.
- Skær radicchiosalat i grove strimler.
- Rør æblejuice med æbleeddike, olivenolie, salt og evt. lidt tørret knust chili.
- Bland rødderne med dressingen, og krydr med ekstra salt og peber. Vend rødderne med radicchio og friske mynteblade.
- Anret salaten i en skål eller på et fad, og drys med peanuts eller ristede cashewnødder.